miercuri, 4 iulie 2012

Vibe (바이브), I love you too

Există o mie de forme de ademenirii despre care se spune că funcționează fără cusur. De la tăcere lungi și tandre pana la spectacolele de striptease. De la mesele cocosate cu bunatati la paturile încărcate de dezmat. De la mangaieri, la vorbele goale, spuse pe ton potrivit, în momentul potrivit. de cate ori ori ascutit VIBE simt ca ma las prostita de baietii astia. Se joacă cu sentimentele mele, mi le tricotează în toate felurile, mi le pun la centrifuga la turație maximă. Și ca hipnotizata absorb tot ceea ce erupe din cantecele lor și ascult soapta pasilor pierduți.
Vibe, a cărui traducere inseamna "o vibrație simțita din inima" este un grup sud-coreean de R&B, care a debutat in 2002 in formula de trio - doi cantareti, Yoon Min Soo (n. 27.02.1980) şi Ryu Jae Hyun (n. 14.03.1980) şi un rapper - Sung Yoo Gyu.
 Dupa albumele Afterglow (martie 2002) si Remember (noiembrie 2003), Sung Yoo Gyu paraseste grupul urmand o cariera proprie sub numele de Noblesse. In 2006, in formula de duo, Vibe intra in studio pentru Re-Feel (martie 2006), si Vibe in Praha (mai 2010). 
Pentru Vibe iti trebuie o stare de spirit anume. Iar ca sa-i asculti pe Yoon Min Soo şi Ryu Jae Hyun cantand live "Although it is hateful, again", "Promise U", "Long Long Time", "That Man, That Woman" ( ft. Jang Hye Jin), "Liquor", sau "Comeback Again", este mai mult decat un privilegiu. Dincolo de lirismul lor, vocile lor perfect armonizate, abandonul lor total pe scena, explozia de sentimente, felul cum iti transmit emotie, pasiune, daruire totala,  te lasa fara aer...
Vibe (바이브), i love you too...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu