miercuri, 4 iulie 2012

Vibe (바이브), I love you too

Exista o mie de forme ale ademenirii despre care se spune ca functioneaza fara cusur. De la tacerile lungi si tandre pana la spectacolele de striptease. De la mesele cocosate cu bunatati la paturile încarcate de dezmat. De la mangaieri, la vorbele goale, spuse pe ton potrivit, în momentul potrivit. de cate ori ascut VIBE simt ca ma las prostita de baietii astia. Se joaca cu sentimentele mele, mi le tricoteaza in toate felurile, mi le baga la centrifuga la turatie maxima. Si ca hipnotizata absorb tot dorul ce erupe din cantecele lor si ascult soapta pasilor pierduți.
Vibe, a cărui traducere inseamna "o vibrație simțita din inima" este un grup sud-coreean de R&B, care a debutat in 2002 in formula de trio - doi cantareti, Yoon Min Soo (n. 27.02.1980) şi Ryu Jae Hyun (n. 14.03.1980) şi un rapper - Sung Yoo Gyu.
 Dupa albumele Afterglow (martie 2002) si Remember (noiembrie 2003), Sung Yoo Gyu paraseste grupul urmand o cariera proprie sub numele de Noblesse. In 2006, in formula de duo, Vibe intra in studio pentru Re-Feel (martie 2006), si Vibe in Praha (mai 2010). 
Pentru Vibe iti trebuie o stare de spirit anume. Iar ca sa-i asculti pe Yoon Min Soo şi Ryu Jae Hyun cantand live "Although it is hateful, again", "Promise U", "Long Long Time", "That Man, That Woman" ( ft. Jang Hye Jin), "Liquor", sau "Comeback Again", este mai mult decat un privilegiu. Dincolo de lirismul lor, vocile lor perfect armonizate, abandonul lor total pe scena, explozia de sentimente, felul cum iti transmit emotie, pasiune, daruire totala,  te lasa fara aer...
Vibe (바이브), i love you too...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu