joi, 20 septembrie 2012

VIBE (바이브), 10 ani de activitate! La multi ani!

fotografie de Lee Hyum-um
Pe 18 septembrie, intr-un club din Cheongdam, Gangnam, una din cele mai bune trupe de R&B, VIBE - 바이브 (Yoon Min Soo, n. 27.02.1980) şi Ryu Jae Hyun, n. 14.03.1980) - despre care am mai scris  aici  -, a sarbatorit, printr-un spectacol live, 10 ani de activitate si lansarea albumului VIBE 10Th Anniversary Live Edition (pe care il puteti descarca de aici - multumesc Ciprian). Albumul contine melodii mai vechi, dar piesa de debut, My All (Dear My Fan), este un cantec de multumire, adresat fanilor.
Stralucitori pe scena, pentru ca interpretarea lor vine din suflet, Yoon Min Soo şi Ryu Jae Hyun reusesc, prin vocile lor puternice, sonore, sa hipnotizeze publicul. Intonatia, ritmul, dinamica, componente principale ale muzicii fac ca, desi limbajul mi-e neinteles, sa creeze armonie. Adevarata lor abilitate este ca, prin muzica reusesc sa trezeasca si sa transmita emorii care zac latente in suflet, si pentru asta nu e nevoie de nici un dictionar.
Mi-as dori sa fiu in primul rand la un spectacol de-al lor. Iubesc patima pe care o pun in fiecare interpretare, jelania, patima, patosul si explozia din cantece, le traiesc si le simt ca si cum as sta langa un vulcan ce sta sa erupa.

Un comentariu:

  1. EXCEPTIONAL DRAGA MANUDRAG SUPER VIDIOCLIP CE FRUMOASA MUZICA MINUNATA MULTUMESC MULT PTR POSTARE SI PTR COMENTARI SINT MINUNATE UN PUPIK ANTONIA!!!!!

    RăspundețiȘtergere