vineri, 18 ianuarie 2013

Artistul saptamanii - Xia Junsu, Jaejoong, So Ji Sub

M-am gandit la o rubrica in care, saptamanal, sa spun ce artist m-a atras atentia in mod deosebit.  Si incep cu dreptul si in forta caci nu am unul, ci trei nume GRELE: Kim Junsu, Kim Jaejoong si So Ji Sub.

Xia (Kim) Junsu 


A fost recent ales artistul străin cel mai popular în China. El a primit 63,7% din voturile total exprimate și a fost ales cel mai popular artist strain la BTV, varianta chineza a Music Billboard. Justin Beiber s-a clasat pe locul al doilea și pe opt s-a clasat Madonna. In episodul din 08 ianuarie al show-ului, Kim a participat cu primului single “Thank U For” care a fost lansatde Crăciun. Junsu a finalizat cu succes "2012 XIA Ballad & Musical Concert with Orchestra" turneu ce a cuprins tari din Asia, America de Sud (primul artist corean care a sustinut concert in Mexic), SUA, Europa. Cuvintele “Sold Out" la câteva minute dupa ce sunt puse in vanzare bilete la concertele lui spune totul (pe 20 noiembrie pe site-ul Interpark, in cateva minute s-au vandut 20.000 de bilete pentru un concert, alti 200.000 de fani fiind logati în același timp, solicitand bilete). Nu există cuvinte exacte pentru a descrie vocea lui. Cine a auzit-o o data nu o mai poate uita. Si cum sa o uiti, cand multi specialisti o aseamana cu o adevarata comoara? 


Kim Jaejoong 

A lansat primul lui mini-album intitulat "I", ce contine piesele One Kiss, You Fill Me Up, All Alone, Healing For Myself si Mine. Initial numele albumului era "Mine" dar se pare ca in ultimul moment s-au razgandit. Prelansarea pieselor One Kis" si "Mine" a fost un suuces peste asteptari. Conceptul "Dark Angel" din videoclipul "Mine", un amestec de j-rock si k-pop pare sa spuna in mod simbolic chiar povestea lui: inconjurat de intuneric, sufera pierdut in padure. Bufnita (cin' sa fie, cin' sa fie?) ii urmareste orice miscare. Dar, in ciuda tuturor piedicilor (ciorile) el reuseste sa scape de lanturi si incearca sa lase trecutul in urma. Traieste in umbra oamenilor (e vampir), dar in acelasi timp poate zbura ca un inger spre visele lui.

Mine - versuri
You are terrible
It's like you are diseased
Poison that runs wild in the screams
Poison that I am already used to
Why does it scream so loudly (okay)
I will wake up from the dream why is it so futile?
Don't come here This is my ocean
I am too busy fighting things that I could not have imagined
It is my ocean This is ocean
Don't try to block the sun that shines on me
(Sweet...)
Sweet pleasure is so sweet
that it devours me up in whole
Why does it make so much noise (okay)
I will say it out loud so it resonates
Don't come here this is my ocean
I am afraid that this place will be tainted as well
It is my ocean This is my ocean
Don't try to block the sun that shines on me


So Ji Sub

Daca nu joaca intr-un film/serial, atunci canta. Caci muzica e alta mare dragoste a lui. El pregateste iesirea pe piata a noului sau album, "6 PM… Ground". La trei, din cele patru piese, So Ji Sub a scris si versurile. In avanpremiera, a fost lansata piesa "Field Trip" (sau "Picnic"), in care rappul domol al lui Jo si Sub e insotit de minunata voce a Younhei. Asa ca nu puteam astepta decat cu interes revenirea pe scena muzicala a lui So Ji Sub.
 

5 comentarii:

 1. manudrag am primit mesajul tau sint de acord cu el dar ce crezi ca putem fae noi si eu sint suparata pup iubito ANTONIA

  RăspundețiȘtergere
 2. Am ascultat muzica ce frumos este pe aici poti sa stai o zi intreaga nu te plictisesti dar ina am reusit sa gasesc sa pun un comentariu greu mi-a fost cu tehnologia asta e greu pt mine super blog ai o zi minunat merg si la ALEX PE BLOG DAR AZI NU STIU DACA MAI POT AM VAZUT CA POSTAT CIP CEVA CLIPURI PUP O SEARA BUNA ANTONIA CU DRAG !!

  RăspundețiȘtergere
 3. scz greselele am fost cam obosita azi maninc adug litere imi cer scz

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. antonia, nici pe mine nu ma da tehnologia afara din casa, bajbii si eu. dar, ce sa faci, in ziua de azi, de fapt in fiecare zi trebuie sa invatam cate ceva, chiar daca nu mai suntem tinere :-)).

   Ștergere
 4. Excelent articol! Mii de multumiri!

  RăspundețiȘtergere