marți, 26 februarie 2013

Park Si Hoo - agresiune sexuala sau reality-kdrama (ep. II si III)


Lucrurile nu s-au calmat de loc. Iar de lamurit nici atat. Asta pentru ca Park Si Hoo inca nu a raspuns solicitarilor politiei. Initial, PSH apelase la serviciile unui binecunoscut avocat Lee Duk min, specializat in cazuri cu persoane celebre. Pe 24 februarie, actorul si-a schimbat iar avocatii. Noua firma, Pureumae, a anuntat că clientul lor nu va fi prezent la sesiunea de interogatoriu programata de politie. Mai mult, avocatii firmei au solicitat transferul de la sectia Seobu Gwangju la cea din Gangnam, ei depunand actele de transfer.

In orice caz, audierea lui PSH a fost amanata pana pe 1 martie. Politia spune ca actorul a amanat deja de doua ori ancheta, iar daca pe 1 martie ora 10.00 nu se va prezenta la Wester Police Station, se va emite un mandat de arestare.
Au iesit si rezultatele testelor de laborator care arata ca nu s-au gasit urme de droguri, desi se sugereaza ca, daca s-a folosit vreo substanta interzisa ar fi putut fi una care se degradeaza rapid si nu mai poate fi detectata in organism.

Faptul că un barbat chipes, cuceritor, mai mult, unul care aparent nu consuma frecvent alcool, ar putea comite o infractiune atat de oribila cum e violul pare absolut imposibil. Ar putea fi fata o materialista (꽃뱀 sau "sarpe floare", termenul coreean pentru "Gold Digger"), care vrea să profite de faima si bogatia lui PSH? Cu siguranta exista o explicatie rezonabila. La urma urmei, nevinovat pana la proba contrara, nu?

Din pacate, acum ies iar la suprafata o gramada de mizerii din K-divestisment. Ideea de baza este ca novicele-debutant trebuie sa stea capra in fata seniorilor. Milioane de dolari, sute de ore si de litri de sudoare, sange si lacrimi sunt investite în prezentarea culturii din Coreea de Sud de celebritati si idolii perfect lustruite, excesiv de fermecători, si inegalabili în bunătatea lor intrinsecă. De ce sa nu recunoastem ca imaginea este reconfortanta. Si este întotdeauna un soc pentru sistem atunci cand ceva manjeste aura idilica a unei stele iubite perceputa ca perfecta. Kangho de la Co-ed a fost acuzat de viol (asta l-a costat cariera).  Go Young Wook de la Roo'ra a fost acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor. Jang Seok-woo, CEO-ul World Open, si doi membri de sex masculin din cadrul agemtiei au fost arestati tot pentru abuz sexual. Si sunt numai cateva cazuri relativ recente. Hartuirea sexuala este o problema grava si foarte serioasa in k-divertisment. Se profita de situatia precata a tinerilor aspiranti, in special femei, cu promisinea avanansarii in cariera.
Sper ca ancheta sa nu scoata la iveala ca in spatele zambetului lui fermecator PSH s-ar ascunde un violator si ca ar fi putut gresi astfel. S-ar mai duce un mit. Dar acest caz e o oportunitate de a dezbate modul in care hartuirea sexuala afecteaza industria coreeana de divertisment. Caci faptul in sine exista, dar mereu se inchid ochii la astfel de practicii. Si este momentul de a se recunoaste acest lucru si de a vedea ce se poate face pentru a stopa fenomenul!

Daca stiti mai multe despre subiect as fi incantata sa dati mai multe relatii.
Iar cei care il iubesc spun: Park Si Hoo - The best

5 comentarii:

  1. Din declaratia lui B, prietena cu A,reiese ca aceasta a baut o sticla de soju si ca s-a simt ciudat, desi inainte la aceeasi cantitate nu simtea nimic.Ea si anuntat parintii prin mesaj ca soseste in curand acasa,dar s-a trezit a doua zi dezbracata in pat la PSH.PSH si K au baut putin dar au indemnat-o pe A s-o faca.Incidentul nu a fost raportat imediat.Acum se fac speculatii ca ar fi putut fi vorba de o substanta care nu poate fi depistata decat in primele 24 h.Sunt foarte multe intrebari de pus, dar oare ce nevoie avea de asa ceva cand la banii lui putea sa lucreze cu profesionisti in intalniri aranjate sau dame de companie?Urmaresc subiectul cu ceva neliniste.PSH Fighting!miuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una din intrebari - de ce nu s-a dus imediat sa reclame? Spune ca dintr-o data nu a mai fost constienta, dar in schimb vine cu fel de fel de amanunte. Nu merg pana-ntracolo incat s-o invinovatesc pe A, dar declaratiile ei sunt destul de controversate.

      Ștergere
  2. PSH a cunoscut-o pe fatuca asta printr-un intermediar care nu cred ca e la prima abatere. PSH habar nu avea la ce se expune dar noroc cu avocatii care au inceput sa se zbata si sa nu-l serveasca gratuit autoritatilor pe actor. cred ca sunt firme specializate care introduc in lumea divertismentului "prospaturi" care nu mai au rabdare sa se lanseze si sa fie cernute de public. totul e o facatura si cred ca PSH e mielul sacrificat. pacat!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine nu o cunostea si, scuza-mi expresia, facea o laba trista dupa usa :-)) Da, probil cuiva i s-a pus pata pe PSH, prea stalucea steaua lui.

      Ștergere
    2. il vezi pe Park Si Hoo facandu-si o laba trista? hi!!! (mi-a placut teribil expresia ta si acum rad de mor)

      Ștergere