luni, 4 martie 2013

Park SI Hoo - Povestea lui (IV)

In asteptarea unor vesti despre Park Si Hoo am dat peste un interviul de-al lui in care spunea cat de mult a suferit dupa ce s-a despartit de iubita lui. A recunoascut ca s-a mai intalnit cu diverse persoane, dar nu s-a mai indragostit de atunci. Reporterul l-a intrebat cum este atunci cand te indragostesti. Iar el a raspuns: "Este ca si cum ai avea un accident de masina. Astept sa ma loveasca o masina..." Ca l-a lovit altceva este povestea din ultimele saptamani.
Cum era de asteptat, ancheta continua. Ca si incercarile de a-l discredita tot mai mult pe Park Si Hoo.
In plangerea de pusa de A la Politie, ea sustine ca a fost violata de doua ori. Desi a fost inconstienta, spune tot ea (bineinteles ca ma intreb cum de stie ce s-a intamplat daca era inconstienta si cat de mult conteaza declaratiile ei contraictorii). Conform proceduriilor legale s-a prelevat probe ADN atat de la A, cat si de la PSH si Kim (desi nu am spus-o/scris-o, m-am gandit si la o posibila partida de sex in trei, caci se mai intampla, nu?).  PSH a confirmat deja ca avut raporturi sexuale cu A, dar asta nu dovedeste violul.
Nu sunt singura care merge pe teoria conspiratiei si care sugereaza implicarea EYAGI Entertainment in scenariul asta.

Ultimele stiri vin de la firma de avocatura Purme. Avocatii lui PSH au inaintat o plangere oficiala prin care dau in judecata pe A si pe B (prietena ei) pentru incercare de santaj si defaimare (se fac referiri si la interviul dat de B). Se pare ca exista si o a treia persoana, C (despre care se fac speculatii ca ar fi Hwang Mo de la EYAGI Entertainment) care ar fi de fapt creierul din spatele acestor intamplari.

Ce sunt in stare si pana unde se poate merge pentru a face una cu pamantul pe ce-i care chipurile nu-si vad lungul nasului nu sunt cuminti si ascultatori?
Kora mi-a spus despre cazul lui Song Il Gook si imi permit sa redau aici spusele ei"
"Toata nebunia asta imi aminteste de scandalul prin care a trecut acum cativa ani superactorul Song Il Gook! O alta vedeta emblema a Coreei cu o viata personala echilibrata si la fel de saraca in subiecte fierbinti de can-can precum cea a lui PSH. Spre disperarea tabloidelor probabil! Viata lui SIG era iscodita in acea perioada secunda cu secunda de catre jurnalisti si paparazzi pentru ca ziua casatoriei sale era tot mai apropiata, iar stirile picante vanate din culisele pregatirilor erau imposibil de obtinut! Discretia absoluta impusa de familiile mirilor a adus la disperare presa. 
SIG a trait atunci calvarul declansat de o jurnalista care l-a acuzat in instanta ca a lovit-o cu brutalitate peste fata chiar in usa casei lui doar pentru ca i-a pus cateva intrebari.
Ce scandal murdar a urmat, cate speculatii aberante au fost lansate luni de zile in mass-media in incercarea de a pata imaginea magnifica a “printului” Coreei! Desi sustinuta fatis si agresiv de catre colegii din bransa, jurnalista s-a dovedit a fi vinovata de marturii false si hartuire si a fost condamnata la ani de inchisoare! A fost insa o perioada in care imaginea lui SIG a avut mult de suferit, iar nunta lui a avut loc chiar in plina desfasurare a acelui scandal al “agresarii”. Milioane de fani din Coreea si din intreaga lume l-au sustinut insa continuu, i-au trimis mesaje de incurajare si au crezut neconditionat in nevinovatia idolului lor."

Cand Kang Ji Hwan a incercat sa paraseasca agentia sa pentru a semna un contract cu o noua agentie, vechea sa agentie la tarat prin tribunale. Nu e la fel de umilitor ca o acuzatie de viol, dar acest lucru l-a impiedicat timp de doi ani sa lucreze. O pierdere considerabila de imagine si venituri pentru el, atata timp cat in Coreea ies actori pe banda rulanta.

Cand Jaejoong, Junsu si Yoochun (JYJ)  nu au vrut sa mai semneze prelungirea vechiului contract si au plecat, agentia le-a pus o gramada de piedici pentru a nu mai aparea pe posturile tv si scenele coreene.

Cand Baek Ji Young a incercat  sa schimbe agentia, aceasta a postat pe internet un video cu ea cand facea sex. A fost extrem de umilitor si aproape a distrus-o caci dupa aproape sase ani a reusit sa revina iar in plin plan, si asta datorita talentului ei.
Aceste cateva cazuri sunt cunoscute si le-am mentionat pentru a reaminti ca agentiile de impresariat nu sunt "mama si tata", "marea familie" pentru artisti, asa cum lasa sa se intrevada ci adevarati vampiri care, odata ce au terminat cu persoana se debaraseaza de ea ca de o zdreanta.
In seriale ca A Lover and Stars, Take House Full 2, Shut Up Flower Boy Band, vedem cate ceva din mizeriile care se ascund in spatele promovarii artistilor. Dar realitatea e mult mai complexa.
Si i-ar imi amintesc de spusele lui Song Joong Ki: "Ce lucruri murdare se petrec in k-divertisment".

6 comentarii:

  1. Song Joong Ki e un tip destept dar vorbeste si din experienta. cat despre Park Si Hoo, sper sa depaseasca momentul si sa aiba puterea sa mearga mai departe ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Are multe si notabile realizari in cariera sa, deci trebuia sa i se puna niste bete in roate. Cel mai usor este fabricarea unui scandal sexual pentru compromiterea unui actor f. bine cotat si in ascensiune. Oare cat va avea de pierdut ? Eu ii doresc sa poata trece peste acest necaz si sa ne incante si mai departe cu talentul sau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O realitate dura invaluita in zambete seducatoare si in lumina orbitor de stralucitoare a reflectoarelor! Nu cred ca cineva mai considera o astazi o gluma buna faptul ca fenomenul planetar Hallyu devine tot mai evident fratele mai tanar al gigantilor centenari Hollywood si Bollywood.
      Coreenii au ars insa cateva etape bune parcurse in decenii de catre ceilalti si au explodat pur si simplu peste noapte in principalele piese de rezistenta ale showbizului mondial: televiziune, cinematografie, teatru si muzica. Si asta gratie banilor investiti de companiile de impresariat, de productie, de distributie care au creat incredibil de rapid o industrie locala feroce orientata numai spre profit. Au avut “profesori” buni de peste oceane!
      Si cum Coreea s-a dovedit ca nu ducea lipsa de talente polivalente pline de carisma … aparitia acestor maini de fier care castiga miliarde vanzand stralucire a fost doar pasul urmator! Cum sa renunte usor la vedetele create si crescute in propriile laboratoare care le umplu buzunarele in fiecare minut cu valuta forte si sunt bine tinute in frau prin contracte dibaci ticluite? Insasi sansa lor de supravietuire e doar profitul! Insa cu cat sumele castigate sunt mai ametitoare cu atat se pare ca si metodele de constrangere devin mai inspaimantatoare.
      De ceva timp incoace, eu incep sa inteleg tot mai clar ca fundamentul acestei afaceri este din pacate sloganul: scopul scuza mijloacele! Si uite asa se aduna acele “mizerii” din spatele reflectoarelor! Ce lupta o fi de fapt acolo…in spatele cortinei!
      Manudrag, exemplele prezentate de tine imi lasa totusi si o raza de speranta! Uneori talentul primeste si o a doua sansa in lumea asta si acesti actori minunati reusesc sa revina in viata noastra. Imi doresc sa fie cat mai multi invingatori printre ei! Kora

      Ștergere
    2. eu sper ca PSH sa-si dovedeasca nevinovatia si sa mearga mai departe pentru a deslusi itele acestei, cred eu, inscenari. iar daca in spatele acestor mizerii se afla, mai mult sau mai putin implicata, chiar EYAGI Entertainment, sa mearga pana la dezvaluiri complete despre modul de constrangere/santaj/exploatare pe care agentiile il practica deseori asupra celor pe care ii au sub contract.

      Ștergere
  3. speram ca lumea lor e mai curata noi cei care adoram actorii coreeni ii sustinem si speram sa treaca peste desi la ei e mult mai greu.Au dreptate cei care merg in Japonia si cauta agentii putere lui park shin hoo eu il adoram

    RăspundețiȘtergere
  4. E comica d-isoara chipurile inconstienta cu''de doua ori''.De,in viata trebuie sa ai cap...

    RăspundețiȘtergere