joi, 4 aprilie 2013

Rusine, Western Station Police



Gata, raul a fost facut. Ce mai conteaza ca A s-a dus in casa unui barbat la doua noaptea? Intentia ei a fost sa-si dea aere feciorelnice? Atunci isi lua "la revedere" de la PSH in poarta casei ei. Nu a avut insemnatate nici faptul ca avut telefonul la indemana si putea suna la politie. Nu a contat nici faptul ca a vrut sa-l stroarca de bani pe PSH. Nu s-au luat in calcul declaratiile personalului de la club. Iar discutiile de pe Kakao Talk au fost interpretate Dumnezeu stie cum. Nu s-a luat in calcul nici atitudia lui A dupa ce a parasit apartamentul lui PAH. (Sunt bulversata si nici nu-mi pot aduna gandurile). S-a creat un precedent periculos. Orice star din k-divertisment o poate pati la fel, deci, dragilor, mai bine o taiati de pe acum, caci daca veti avea chef de un sex pasager s-ar putea sa patiti precum PSH - asta in cazul in care industria polimerilor nu va prospera si va veti cumpara o gonflabila.
Atitudinea politiei ridica de asemenea semne de intrebare. In acest caz PSH ar trebui arestat, dar politia l-a pus doar sub acuzare "fara retinere fizica - nu exista nici un risc de evadare sau de teama de distrugere de probe."
WSP a spus ca pe baza "imaginilor CCTV, continutul Kakao Talk, rezultatelor testelor de la Institutul Național de Investigații Științifice" si-au motivat concluziile, "iar declaratiile date de PSH fac obiectul de suspiciune." PSH este acuzat de viol, semi-viol si prejudiciul rezultat din viol. Politia a afirmat ca prima runda a actul sexual a fost semi-viol si a doua oară a fost viol si vatamare rezultata din viol. Politia a stabilit că PSH a avut sex cu A atunci cand ea nu putea opune rezistenta fizica, imposibil de facut in cazul victimelor care sunt sub influenta alcoolului sau anestezie si sunt cu handicap fizic și mental si nu pot protesta.
In acelasi timp, artistul junior Mr. Kim (24 de ani) a fost, de asemenea, pus sub arestat preventiv sub acuzatia de atentat la pudoare.

Avocatii lui PSH au declarat: "Poziția reclamantului după incident s-a schimbat, precum si incadrarea in domeniul eco-examinare, totul fiind acum in avantajul ei. Acest lucru este foarte suspicios. Si autenticitatea declaratiei reclamantului este foarte indoielnica. Prin urmare, decizia de arest preventiv a clientul nostru pe baza observatiilor politie nu sunt convingătoare. Vom face toate eforturile pentru a ne apara clientul în dezvaluirea adevarului.

Surprinzatoare este si decizia WSP de a retrimite cazul la urmărirea penală fara detentie fizica
In conformitate cu legea privind cazurile de agresiune sexuala, in functie de domeniul de aplicare si gravitatea infractiunii, semi-viol implica condamnare de la cinci ani de închisoare pana la detentie pe viata. Iar in caz de viol de la 10 ani inchisoare pana la închisoare pe viată. Cu astfel de acuzatii totusi, politia nu a emis mandat de arestare, plasand responabilitatea procurorilor

Un procuror care are o multime de experienta in investigatii de agresiune sexuală a spus: "Politia nu a avut nici o intentie de a dovedi acuzatiile intr-o situatie care implica multe elemente contradictorii, astfel incat ei au impins cazul spre rezolvare procurorilor. O re-anchetă ar trebui sa fie efectuata".

Sursa: http://www.lawtimes.co.kr/LawNews/News/NewsContents.aspx?serial=73826

4 comentarii:

  1. urmeaza un proces si nu cred ca un judecator il va condamna, doar daca procesul se va muta in Romania ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce usor pot sa distruga un om...proces=tergiversari in timp, ca doar justitia...rar a fost dreapta, indiferent de coltul de lume unde a fost aplicata...sa dea Dumnezeu sa reziste la aceste vremuri grele pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Actrita A a mers la el acasa pentru ca era curioasa unde locuiesti nu ? Asemenea femei merita sa faca ele puscarie, distrug cu buna stiinta viata unor oameni. Le poti asemana cu dame de companie platite sa faca rau, nu "bine" . Sper din tot sufletul ca PSH sa treaca cu bine peste asta si sa revina in forta in lumea cinematografiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu am cuvinte pentru ce se intampla acolo ! Imi doresc ca Cel de Sus sa-l apere ca sa poata rezista !

    RăspundețiȘtergere