vineri, 28 iunie 2013

Dinamic Color of Kpop (II)

foto: vallpaper-milion.com
Privesc peste umar si vad cum noapte ma ajunge din urma. Neoanele incep sa palpaie, iar strada se umple de stralucire. Un val se ridica, altul se lasa, caci cu fiecare pas incepe o noua viata. Ma lepad de angoase si ma bucur de culoare.

Nimic nu e patetic si nici ridicol. E timpul descatusarii. Avem atat de multe de facut si atat de putin timp, incat uitam de noi. Fericirea este o alegere. Asteptam uneori prea mult pentru a ne implini visurile.

Cat de intens traim? Cat de intens simtim? Ce regretam cel mai mult? Alegerile noastre de cele mai multe ori sunt pentru ceilalti. Uitam sa ne urmam visele, sau cel putin o parte din ele. Prea mult timp pierdut pentru lucruri marunte, prea putin timp petrecut cu noi. Momentul e unic, dar punandu-ti amprenta il poti face atemporal.

Dezamagirea? S-o lasam incuiata in sertar si sa aruncam cheia. Inima niciodata nu trebuie sa devina prea mica, iar incruntarile sa fie de domeniul trecutului. Si poarta sufletului... mereu larg deschisa. Caci ce e mai frumos decat atunci cand se umple de stralucire. Chiar daca e numai lumina neoanelor...


Si-am incalecat pe-o sa si-am mai spus o poveste dinamica asa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu