vineri, 28 iunie 2013

Staruri Kpop, nu va mai lasati prinsi cu chilotii-n vine. Big Brother e cu ochii pe voi!

foto: realitatea.net
Habar n-am de ce anul asta, pe langa nunti, botezuri sau inmormantari, starurile kpop dau cu mucii-n fasole. Ori sunt contaminati cu virusul occidental, care face ca gloria sa ti se urce la cap si sa crezi ca iti este permis orice, ori mass-media coreeana s-a prins ca unde-i mizeria mai mare vin toti sa se adape, asa ca idolii sunt vanati, parerea mea ca la pont, doar-doar or calca stramb.
Bi Rain
A fost cazul lui Rain, acuzat ca intre doua drumuri in afara unitatii militare legate de programul artistic al ostasilor isi facea timp sa se intalneasca la o cafea cu prietena lui, actrita Kim Tae Hee.
Sangchu

Mai nou, Sangchu (membru "Mighty Mouth"), Se7en si alte celebritati kpop care in prezent efectueaza stagiul militar, au fost luate in vizor. SBS, in cadrul programului "On-Site 21", a difuzat un reportaj in care, dupa un spectacol dat pentru soldati, la ora 22.00 starurile (printre care Bi Rain, KCM, Sangchu si Se7ven) au parasit motelul la care erau cazati (in haine civile) si au luat masa, consumand si alcool (bere si soju).
KMC
Mai mult, unii dintre ei au folosit telefoane mobile, lucru interzis in cadrul armatei. Ei s-au intors la motel la ora 23.30, dar putin mai tarziu (si de asta spun ca a fost un pont dat de cineva, caci reporterii au ramas in continuare la panda), Sangchu si Se7ven au iesit din nou si s-au dus la un salon de masaj.
In timp ce ii astepta sa iasa, reporterul a cerut lamuriri de la administratorul salonului:
Se7ven

"Nimeni nu vine pentru a face doar un masaj. Ei vin la ce te gandesti", a spus acesta
Cand au iesit, reporterul i-a abordat: "Acum este 4 dimineata si voi sunteti soldati. Ati fost la un salon de masaj. Puteti comenta despre asta?" Cei doi au spus "Nu am comis nici o crima. Nu am facut nimic ilegal", bruscandu-i pe reporter si pe cameraman, incercand smulga aparatul foto. Reporterul a continuat: "Se bea si se merge la saloane de masaj in timp ce efectuati armata?" "Noi nu am baut de loc. Ar trebui sa vorbim mai tarziu" a fost raspunsul.
Un oficial al Ministerul Apararii a spus ca s-a deschis o ancheta care va fi finalizata pe 5 iulie. El a mentionat ca dupa ce investigatiile vor fi incheiate, recrutii vor fi pedepsiti in functie de gravitatea faptei.
Din pacate, infractiunile de care sunt acuzati cei doi sunt destul de grave. Soldatii coreeni nu au voie sa iasa, sa bea alcool, sa foloseasca telefoane, sa imbrace tinuta de civil. Mai mult, cei doi au bruscat un civil.
Opinia publica coeeana este revoltata de aceste abateri. Daca Se7ven nu ar fi fost o celebritate, el ar fi ajuns imediat in fata tribunalului militar. Dezamagirea este cu atat mai mare cu cat cantaretul a spus ca va efectua stagiul militar ca un recrut obisnuit si va servi ca puscas, dar si-a schimbat incadrarea aplicand pentru statutul de celebritate.
Comentariile vizavi de incident nu sunt deloc favorabile, mai ales la adresa celor doi, Se7ven si Sangchu, care au mers si la salonul de masaj. Cel mai vizat este Se7en care are deja o prietena.
"Ei nu sunt precum oamenii in vacanta!" "Dacă Se7en nu ar fi fost o celebritate el ar fi fost deja luat la închisoarea militara." "Ei au abuzat de statutul lor." "Reporterii trebuie să le mai taie din elan. Au primit ce au meritat." sunt cateva din comentarii.

2 comentarii:

  1. Intr-o tara precum Coreea,unde disciplina si regulile fac parte din viata civila, abateri de la ordinea militara inseamna o mare greseala.Acum,daca ne punem in pielea vedetelor, am putea sa le intelegem "scaparile".Obisnuite cu altfel de viata ,anii de armata trec greu cu astfel de restrictii.
    Andra B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca pentru noi, abaterile lor nu inseamna mare lucru si ne tot intrebam ce este cu aceste "furtuni intr-un pahar cu apa". Dar din cazul PSH am invatat ca nu putem folosi cantarul occidental atunci cand este vorba de Coreea. Iar aceste celebritati nu sunt nici...americani, nici extraterestri, sunt coreeni, cunosc Coreea si cunosc regulile. Daca vor sa-si continue carierele acolo, trebuie sa-si asume raspunderea pentru greselile lor si sa plateasca. Parerile noastre de rau nu le folosesc la nimic si noi, restul lumii, nu vom putea schimba mentalitatea coreana...

    RăspundețiȘtergere