luni, 9 septembrie 2013

Heartless City (무정도시 / Mujung Doshi) OST


Anul si drama care ma face dependenta atat de actiune, cat si de muzica: Heartless City (Titlu: Cruel City /  Heartless City/ Undercover; Episoade: 20; Director: Jang Yong Woo, Lee Jung Hyo; Scenarist: Yoo Sung Yul; Retea de difuzare: jTBC; Distributia: Jung Kyung-Ho - Jung Shi-Hyun, Nam Gyu-Ri - Han Soo-Min, Lee Jae-Yoon - Ji Hyeong-Min, Son Chang-Min - Min Hong-Ki). Scenariul se invarte in jurul luptei dintre agentii sub acoperire si membri unor grupari care se ocupa cu traficul de droguri. O drama pe care trebuie neaparat sa o vedeti si pe care o puteti urmari online aici si aici. Si asta nu doar excelentei interpretari actoricesti a lui Jung Kyung-Ho, si ci a muzicii.
De cand producatorii coreeni s-au prins ca si muzica aduce procente bune ratingului, si vinde bine, interesul pentru a excela si in materie de OST-uri a crescut. Muzica induce starea de veridicitate emotionala. Tensiunea, stresul, angoasa, pericolul, starile sufletesti, sunt mega-amplificate de ritmul muzicii. Iar faptul ca sunt in registru grav accentueaza, intr-un mod tulburator, toata aceasta terifianta poveste. Muzica este pedala care, o data apasata, reuseste sa accelereze senzatiile extreme, motiveaza actiunea, o incadreaza in spatiu si timp, regleaza ritmul emotional cu ritmul filmului, ajungand pana la ne afecta fiziologic - de cate ori bataile inimii nu si-au marit frecventa, de cate ori nu am stat literalmente cu sufletul la gura urmarind actiunea, de cate ori nu am plans sau am ras, de cate ori ritmul muzicii nu a facut ca o secventa dintr-un film sa para ca se dilata...
Pentru mine, numarul unu este Pain (Hurt), dar toate melodiile ce alcatuiesc coloana sonora a serialului "Heartless City" sunt exceptionale.

Pain (상처) - Kim Yong Jin (Bohemian)

Butterfly - Hye Rim 


Track list - Download
1. Pain (상처) - Kim Yong Jin of Bohemian (김용진 of 보헤미안)
2. Butterfly (나비) - Hye Rim (혜림)
3. Everyday - Jo Jung Hee (조정희)
4. Heartless City Title (무정도시) - Nam Hye Seung, Kim Hee Jin (남혜승, 김희진)
5. Cosmos (코스모스) - 1601
6. Memories of the Past - Nam Hye Seung, Kim Moon Jung (남혜승, 김문정)
7. The Man - Nam Hye Seung, Jeon Jong Hyuk (남혜승, 전종혁)
8. Undercover - Nam Hye Seung, Jeon Jong Hyuk (남혜승, 전종혁)
9. 그날밤 - Shin Min Sup (신민섭)
10. Sharpen the Knife - Nam Hye Seung, Jeon Jong Hyuk (남혜승, 전종혁)

Full album

Vezi si aici, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu