miercuri, 13 noiembrie 2013

Park Si Hoo (박시후) alaturi de fanii din Filipine si Vietnam

foto: Park Si Hoo - 박시후 sihoo's drama review 
Park Si Hoo a transmis ieri un mesaj de incurajare fanilor sai din Filipine si Vietnam, greu incercati de devastatorul taifun Haiyan. Poate as fi trecut cu vederea si as fi considerat-o o simpla actiune de imagine, dar pana acum, din cate stiu eu, e primul artist coreean care a transmis un mesaj de suport catre victimele din aceste doua tari. Si e bine cunoscut cat de iubite si apreciate sunt starurile coreene in toate tarile din Asia.

Buna ziua membri ai fan-cluburilor din Filipine si Vietnam 
Suntem profund intristati de vestea enormelor pierderi cauzate de devastatorul taifun Haiyan în Filipine, care a avariat grav tara dumneavoastra. Speram ca toti membri fanclubului vor fi in siguranta si ca vor supravietui in aceste vremuri dificile. Speram ca toate victimele vor primi ajutor cat mai curand posibil.
Ne exprimam condoleante si ne vom ruga pentru voi.

Sursa: Park Si Hoo - 박시후 sihoo's drama review 

2 comentarii:

  1. Emotionant, simplu si tare firesc acest mesaj. Ma gandesc mai ales ca e transmis filipinezilor si vietnamezilor de catre un om care se lupta el insusi de aproape un an cu urmarile coplesitoare ale unui altfel de “taifun”, artificial, perfid si poate tocmai de aceea si mai greu de indurat. “Prietenii de serviciu” din presa probabil vor striga imediat ca e un “exercitiu de imagine”. Cu siguranta e putin si asa, artistii au nevoie de asta, dar gestul e frumos, oportun si mai ales, conform informatiilor tale Manudrag… singular! Ma gandesc acum la cat de idolatrizate sunt vedetele showbizului coreean in Filipine si Vietnam! Cand vad pe YouTube cum pulseaza salile lor la spectacolele artistilor coreeni, ma tot intreb ce ma impresioneaza mai tare.... cei de pe scena sau reactia adorabila si extrem de calda a publicului?
    … Uite cum Park Si Hoo m-a facut sa il indragesc si mai mult, sa imi fie si mai tare dor de zambetul lui minunat!
    Multumesc Manudrag pentru tot ce oferi din suflet pe acest blog. Un vis frumos ale tale “Blue Midnight Color of Kpop”, le astept mereu continuarea… Kora

    RăspundețiȘtergere