sâmbătă, 4 ianuarie 2014

GB9 (길구봉구) - revine cu “I Hope It’s Breeze”

foto: ohkpop.com
Kang Gil-go si Lee Bong-gu (gu insemnand in koreana 9) sunt numele celor doi membri ai grupului GB9. Ei au debutat in aprilie 2013 cu piesa "Going Crazy", iar criticii si iubitorii  melodiilor lirice au aplaudat aceasta aparitie inedita si vocile deosebite ale celor doi, sperand ca GB9 sa devina una dintre cele mai mari stele ale curentului kpop.
Din pacate, activitatea grupului nu a fost una foarte intensa, iar minunata lor piesa de debut a fost ca un val spart prematur, departe de tarm. Piesele noi au fost de fapt OST-uri, ei contribuind la coloana sonora a catorva kdrame (doua inainte de debutul lor oficial).
OST Rooftop Prince - Shine - http://www.youtube.com/watch?v=5bJia0au6OM
OST Nail Shop Paris - Don't Say Anything - http://www.youtube.com/watch?v=3KF-sbqbgVQ
OST The Musical - You Sing - http://www.youtube.com/watch?v=uzFvxqL2FV4
Nici spectacolele muzicale nu au foarte generoase in a le impartii invitatii, exceptand perioada debutului. Cu toate astea, au reusit sa-si rasfete fanii cu inca o piesa: Shall We Walk Together
http://www.youtube.com/watch?v=cFPz10P8iGA

Iata ca pe 2 ianuarie, GB9 mi-a, si ne-a facut surpriza unei reveniri cu un nou MV si piesa "I Hope It’s Breeze", o melodie lirica, o impletire minunata intre sunetul tandru, moale, al pianului si vocile lor armonioase, care reusesc sa inmoaie inimile. O poveste despre un barbat care sufera in dragoste, fiind parasit de iubita lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu