miercuri, 1 ianuarie 2014

Something cu TVXQ

Siderata. Uimita. Incantata. In avanpremiera lansarii celui de-al 7-lea album "Tense", TVXQ prezinta MV-ul pentru piesa Something, cu o minunata idee si o excelenta coregrafie.
La inceput, grupul, in formala de 5, a promovat un stil dramatic, amestecand muzica simfonica cu pop, rock, hip-hop sau R&B, au variat cu pop baroc sau dubstep, reinventand mereu sunetul lor. Ramasi in formala de duo, Yunho si Changmin au promovat mai mult un stil de muzica cu puternice accente electropop.
Cu piesa "Something" TVXQ renunta la sound-ul electronic, revenind la unul clasic, cald, cu accente retro, in stilul anilor '50, generatia James Dean. Un swing dinamic, plin de senzualitate - dovada si paparudele alea maneliste cu tate razgaiante si craci desirati care stau pe langa baietii mei - suplu si imprevizibil, creand senzatia de improvizatie. Legile armoniei, ale melodiei si ritmului isi regasesc semnificatia initiala, rezultand o muzica surprinzatoare, plina de culoare si bogata in expresie si sensibilitate.

2 comentarii:

  1. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. LA MULŢI ANI!
    Vino si ia imagini miscatoare gif de Anul Nou foarte frumoase pentru blog.
    Coltisor de Rai
    Animated Gif Free
    Valy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, un an nou si plini de impliniri si tie! Mai vin si mai iau, nici o grija. Doar trebuie sa fim frumosi, nu? :-)))

      Ștergere