sâmbătă, 19 aprilie 2014

Sa ne rugam pentru Coreea (Pray for Korea)

A fost Saptamana Patimilor. Iar anul acesta s-a numit Sewol, feribotul care se deplasa din portul Incheon spre insula Jeju cu aproximativ 475 de oameni la bord (majoritatea pasagerilor fiind elevi la acelasi liceu) si care s-a scufundat pe 16 aprilie. Oficialii spun ca 179 de persoane au supravietuit dezastrului, 25 sunt confirmate ca decedate, 270 sunt date disparute, cel mai probabil decedate, in cel mai mare dezastru maritim din Coreea de Sud din ultimii 20 de ani.
Sa punem deoparte cateva clipe si sa ne rugam pentru sufletele pierdute, pentru cei ramasi, ruga - singurul nostru dar - sa le fie mangaiere si suport, caci acolo, unde este a doua noastra casa, curg lacrimi... Sa ne rugam, cu putine cuvinte, dar cu multa dragoste, pentru toti, oricine ar fi ei...

8 comentarii:

  1. Dumnezeu sa intareasca familiile celor disparuti,iar pe cei ce-au plecat de langa ei,Domnul sa-i ierte si sa-i odihneasca,amin !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atatia copii,,,Dumnezeu sa-i odihneasca si sa ajute familiile lor in aceasta incercare cumplita. Iulia Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. Ruga pentru prea multa suferinta ! Un sacrificiu cutremurator ! Dumnezeu sa fie cu ei ! pastrand proportiile, imi aminteste de "Uciderea pruncilor".

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a întâmplat în 15 aprilie. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt și să-i întărească pe cei rămași. Să sperăm ca se va întâmpla un miracol cu cei dispăruți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma alatur cu rugaciuni si lacrimi gandurilor voastre si ma rog pentru sufletele acelor copiii si sper putina alinare parintilor acestor ingeri!!!!!!! flori

    RăspundețiȘtergere
  6. O adevarata tragedie. Nu-i poate intelege mai bine decat cei ce au trecut la randul lor prin asemenea tragedii majore. Noi, romanii ne putem numara printre ei.Imi vine in minte acum cutremurul di 1977 care l-am simtit pe piele proprie. Cu gandul si compasiunea alaturi de familiile si poporul coreean suntem in aceste clipe grele pentru ei si ne rugam ca bunul Dumnezeu sa-i intareasca in suferinta lor. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei disparuti.

    RăspundețiȘtergere