marți, 26 august 2014

Kim Hyun Joong - de la baiatul-floare la idolul bataus?


Pe 22 august, cand Dispatch a lansat prima oara stirea ca idolul Kim Hyun Joong si-ar fi agresat fizic prietena, multa lume a ramas consternata. Frumosul, delicatul Hyun Joong sa fie in stare de asa ceva? Inclusiv eu am gandit ca e o moda acum, cum sa mai faca bani femeile care se invart in jurul celebritatilor, deseori neglijate, deseori inselate, deseori tinute in umbra ca nu cumva fanii sa fie dezamagiti ca adoratii lor sunt deja cuplati.
Daca in cazul lui Park Si Hoo circumstantele si dovezile au fost cusute cu ata, de data aceasta lucrurile sunt evidente. Deseori cautam scuze, idolul e si el om, dar un Om nu procedeaza asa. Departe de a stii exact ceea ce s-a intamplat, de ce ea a stat cu el in ciuda agresiunilor fizice, de ce el nu i-a dat papucii daca se saturase de ea, de ce... multe "de ce"-uri care nu-si au raspuns, pentru noi toti este evident ca in spatele poleitului Hallyu sunt multe drame, multe lacrimi, multe, multe povesti murdare.
In timp de KHJ isi continua turneul mondial "Fantasy" in Thailanda, agentia lui, Key East Entertainment, a dat un comunicat abiguu, spunand ca femeia si-a rupt coastele cand se jucau, admitand doar ca au existat divergente intre cei doi si ca abuzul fizic a fost singular. ""Dupa confirmare, am constatat ca este adevarat faptul ca cele doua parti s-au cunoscut in anul 2012, dar relatia lor nu a început pana in urmă cu cateva luni ... In mijlocul relatiei lor, cei doi au avut un schimb intens de cuvinte. Desi este adevarat ca in avalansa de trairi emotionale lucrurile au capatat o turnura fizica, nu este adevarat ca ar fi existat agresiuni fizice continue sau ca ea a fost batuta in ultimele doua luni, asa cum a fost raportat" (http://www.allkpop.com/article/2014/08/kim-hyun-joongs-agency-releases-official-statement-concerning-assault-charge-by-girlfriend)
Dispatch a sapata adanc, aducand dovezi despre relatia celor doi si despre agresiunea fizica.



Sectia de politie Songpa, unde a fost depusa plangerea, inclusiv rapoartele medicale, a comunicat ca Kim Hyun Joong va fi citiat pentru interogatoriu. Lucrurile nu stau prea bine, caci un apropiat de-al lor ar fi declarat: "Problemele cu femeile au crescut si s-au transformat in atacuri… In ultimele doua luni au existat batai, scuze si iertari". (http://www.hellokpop.com/news/police-to-question-kim-hyun-joong-for-allegedly-assaulting-his-girlfriend/)

Finalul i-l las Mihaelei Bujanovschi: "si eu cred ca a daca s-a ajuns pana aici principalii vinovati sunt toti cei din jurul lui care i-au alimentat narcisismul si dirijat viata, inclusiv sanatatea. A fost un copil cu o educatie lacunara dar care a iubit muzica din toate celulele sale. Canta la vreo 3 instrumente Si-a confirmat valoarea in formatia SS501. Nu stie geografie, nu stie limbi straine probabil nu stie ce e normalitatea la care visa asa de mult. E greu de judecat relatia lor dupa niste sms-uri. Nu stiu daca fata a ales cea mai buna metoda. Daca perioada ei de suferinta e mult mai mare si daca a incercat sa faca ceva pentru el si nu a mers, e de inteles reactia ei. Este INCREDIBIL ce deziluzie traiesc. Acest incident si-a pus amprenta zilele astea peste tot ce inseamna k-idol pentru mine."

20 de comentarii:

  1. De data asta nu am fost atât de şocată, având experienţa PSH, dar totuşi, ajunsesem să-l urmăresc de când cu drama IG.El practic a fost crescut de agenţie, abandonând şcoala foarte devreme, plecat de acasă de vreo câteva ori şi muncind din greu...N-am reuşit să finalizez episodul din K-pop Hero despre el când îmi era drag, dar mai ales acum...nu-l urăsc, nu sunt extraordinar de şocată, însă mi-a lăsat un gust amar...M-a şocat altceva, răbdarea din adolescenţă cu care a plăcut şi a urmărit o colegă doi ani jumate, fără să vorbească cu ea, decât privind-o, şi când în sfârşit erau gata să se întâlnească, nu a mai fost interesat..Poate auzim ceva de bine, mai şti? Miuţa

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost extrem de deziluzionata de artistul pe care il respectam cel mai mult din Kpop. Prima data am fost ingrijorata urmarind episodul din Barefoot friends in care si-a exprimat frustrarea pe care o simtea si pe care o avea in el probabil de ceva timp in cantecul compus de el. Am crezut ca a fost un episod trecator din viata sa. Dar dupa cum se vede mai sunt si altele nerezolvate pana in prezent. Imi pare rau ca nimeni nu l-a inteles si ajutat cu adevarat. In mod sigur are nevoie de consiliere de specialitate. Sper sa nu faca nici un gest necugetat acum si nici mai tarziu in timpul stagiului militar. Dupa prima bataie si inca ce bataie din spusele ei, fata trebuia sa rupa relatia cu el chiar daca era prima data din cei doi ani de relatie. Inselata, batuta si ea in continuare revine la agresor ? Relatia femeie-barbat este asa de complicata. As dori ca cei doi sa fie bine, dar fiecare separat. Astept incheierea oficiala a cazului.

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant este altceva, am văzut un clip pe youtube, vreo 40 de minute, făcut cu ocazia unui turneu. Atunci mama lui declara că KHJ a fost un copil cuminte, foarte inteligent, pasionat de muzică. Acum se spune că a avut educaţie precară, că a fugit de acasă... clar undeva ceva nu e în ordine. Nu are nici o scuză, nimeni din anturaj nu cred că l-a încurajat să fie violent, poţi da vina pe alţii până la o vârstă, după, cum le place lor să spună :trebuie să îţi asumi responsabilitatea. Să dai vina pe agenţie, mi se pare pueril, agenţiile au mulţi bani de pierdut dacă starurile lor calcă strâmb. Oricum, dezamăgirea mea a fost cruntă.
    Manuela

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pere tare rau de sceasta situatie neplacuta si cruda , sper sa isi revina si sa devina baiatul placut si gingasi pe care eu l-am placut si prin care am descoperit muzica Koreeana de care m-am andragostit! Stiu ca pentru asa ceva nu exista scuze insa este mare pacat de talentul sau ,nu asi vrea sa se risipeasca! flori

    RăspundețiȘtergere
  5. uite....nu vreau sa ma urasca nimeni dar eu am fost convinsa ca el este gay....am fost foarte mirata ca umbla cu o fata( totul la el ....chiar am fost convinsa de acest fapt,dupa toate gesturile lui,cum alerga ,cum....) si acum sa aud chestia asta........ce industrie au si astia...nu au deloc grija de vedetele lor......ciudata treaba...

    RăspundețiȘtergere
  6. slava domnului ca nu m-am bagat in discutia voastra anul trecut! asta pentru ca intre timp lucrurile au luat alta turnura. adica "batuta" daca a vazut ca nu i-a mers cu vinataile din luna mai l-a pindit pe "pacalici" ( pentru ca asta este din nefericire) si cind a iesit de la politie....l-a invitat la o "partida" in doi ....drept urmare l-a informat cind era in japonia in turneu ca " vom avea un nepotel". si se mai intreba toata lumea de ce a plins pe scena!. faptul ca anonimul de la 3 septembrie il vedea pe post de gay nu ma mira. si eu mi-am creat impresia asta despre foarte multi din showbizz-ul koreean. lui de ex. i s-a atribuit si un partener. ce nu am priceput noi din prima este ca in ultima vreme baiatul asta a avut succes in tot ce a facut. trebuia, ca si in cazul psh sa i se puna ceva in circa. a iesit public si a spus ca relatia lui cu bae yong jun este una normala cade la senior la junior. un senior care l-a indrumat mereu si invatindu-l doar lucruri bune, impartasinddu-i din experienta lui. le-a cam picat fata delatorilor ca deh !!! el nu s-a sfiit sa le raspunda sincer si in public. si atunci au bagat-o pe asta cu "bataile". eu nu am crezut nu cred si nici nu voi crede idiotenii de genu' m-am uitat la we got married si am vazut un barbat sfios, plin de candoare, dornic sa isi duca rolul la sfirsit dar in acelasi timp grijuliu si atent cu partenera lui. a intrat la mijloc fraierul si daca nu s-ar fi bagat familia si avocatii probabil ca azi era un pic la "mititca" pe nedrept. vinatai pot sa imi fac si eu mii....totul e sa gasesc "neste" persoane care sa ma creada. eu sunt oripilata de metodele folosite in showbizz-ul koreean. si ne mai miram ca ies cu masti pe fata, ca se ascund si isi traiesc in singuratate existenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. totul, cand e vorba de istorii din acestea, este sa nu cadem in extreme. adevarul este undeva la mijloc. ca a lovit-o? el insusi a marturisit asta. ca e dragoste cu nabadai? ca el are frustrarile lui? in mod cert. probabil si familia lui si-a bagat nasul - nu ti-l dau pe baiatul meu frumos, destept si cu bani. dar ai vazut/stii povesti frumoase care dureza la nesfarsit? intotdeauna e un drac ascuns undeva/pe margine care-si vara coada :-)

      Ștergere
  7. sunt in industria asta a koreenilor de film muzica si dans vreo citiva artisti. mari. foarte mari. dar carora li se fringe de ce vorbeste presa...de ce spun unii sau altii. acestia nu au parte de ceea ce numesc eu reclama desantata pentru ca nu au nimic de ascuns. functioneaza foarte bine aici teoria ca dulceata din borcanul incuiat in debara este mai buna ever...decit cea lasata sau uitata pe un raft

    RăspundețiȘtergere
  8. MARIA,MULTUMESC PENTRU OPINIA TA.ESTI BINE INFORMATA ASUPRA EVOLUTIEI ACESTUI SCANDAL.MI-E RUSINE SA CITESC IN PAGINILE ACESTUI BLOG AFRMATII ATAT DE DISCRIMINATORII DESPRE UN ARTIST,CHIAR DACA ESTE DIN CELALALT CAPAT AL LUMII.DE FAPT IN TOATA ACEASTA POVESTE MURDARA KIM HYUN JOONG ESTE VICTIMA SI PARTENERUL ABUZAT.MIZERIA PE CARE TRASH MEDIA SI OAMENI FARA CHIP O ARUNCA IN CELEBRITATI ESTE RENUMITA IN TOT MAPAMONDUL.FAPTUL CA CEI CARE FAC PRESA IN ROMANIA DAU CREDIT ZIARELOR MURDARE SI NU ANALIZEAZA PUNCTELE DE VEDERE ALE AMBELOR PARTI IMPLICATE IN SCANDAL NE ARATA CALITATEA PROASTA A STIRILOR ACESTUI BLOG. SUNT CONVINSA CA LEGEA DIN KOREA VA FACE LUMINA IN ACEST CAZ SI DORESC SA ASIGUR TOTI FANII LUI KLIM HYUN JOONG CA ESTE UN OM DE ONOARE SI TOTDEAUNA UN GENTLEMAN.CER SCUZE ARTISTULUI PENTRU CALITATEA PROASTA A ACESTUI ARTICOL.KIM HYUN JOONG ESTE UN CETATEAN AL LUMII SI ARE DREPTUL LA RESPECT SI LA INTIMITATE IN VIATA PRIVATA,CA ORICE ALT CETATEAN AL LUMII.CRED CA ESTE O MODA CA FEMEILE CARE SE INVART IN JURUL CELEBRITATILOR CARE MUNCESC DIN GREU SI CARE ISI EXPUN VIATA PE TAPET SA FACA FALSE ACUZATII SI SA INCERCE SA CASTIGE CELEBRITATE SI BANI CU MIJLOACE MURADARE SI DISCRIMINATORII CA ACEST CIRC DE PRESA LA CARE ASISTAM.KIM HYUN JOONG ESTE UN ARTIST SI UN OM CARE MERITA RESPECT ATAT PENTRU CARIERA PE CARE A DESFASURAT-O PANA IN PREZENT CAT SI PENTRU FELUL LUI DE A FI CA PERSOANA,CA CETATEAN NORMAL AL UNEI LUMI TOT MAI MIZERABILE SI CARE AR FI MULT MAI BUNA FARA PRESA DE DOI BANI CARE JUDECA OAMENII FARA SA -I CUNOASCA.

    RăspundețiȘtergere
  9. ERA DE ASTEPTAT SA FUNCTIONEZE CENZURA. CAND E VORBA SA SPUI O PARERE DE BUN SIMT.CU SAU FARA ARTICOLE PROASTE,LEGEA VA FACE DREPTATE .INCA MAI SPER INTR0O LUME FARA TRASH MEDIA SI OAMENI CARE JUDECA FARA PROBE PERSOANE PE CARE NU LE CUNOSC.

    RăspundețiȘtergere
  10. MA SIMT DATOARE SA II RASPUND MIHAELEI BUJANOVSCHI:KIM HYUN JOONG STIE LIMBI STRAINE,VORBESTE FLUEN JAPONEZA,CHINEZA,ENGLEZA,CUNOASTE FOARTE BINE GOGRAFIE,A CALATORIT IN TOATA LUMEA,A ABSOLVIT TOATE SCOLILE LA CARE A FOST CU BRIO,TOTI PROFESORII CARE L-AU AVUT CA ELEV SI STUDENT I-AU APRECIAT MUNCA,DA,A AVUT UN MOMENT IN ADOLESCENTA CAN A PLECAT DE ACASA PENTRU A STUDIA MUSICA SI PENTRU A CASTIGA BANI SA-SI AJUTE FRATELE MAI MARE SA STUDIEZE.NU ESTE NARCISIST.ESTE CEL MAI TALENTAT SI SERIOS ARTIST AL KOREEI SI ARE MULTIPLE REALIZARI NU DOAR IN SHOWRI TELEVIZATE,MARKETING,ACTIVITATI CARITABILE,CI IN CONCERTE LIVE CU ZECI DE MII DE SPECTATORI,IN MULTIPLELE ALBUME DE SUCCES PE CARE LE-A LANSAT. A SALVAT MII DE VIETI,A FONDAT BURSE PENTRU STUDENTI SI COPII,A SUSTINUT ACTIVITATEA UNOR SPITALE SI ARE O MODESTIE SI O GENEROZITATE DEOSEBITA.INAINTE DE A PUNE CONCLUZII,DOCUMENTEAZA-TE SI PREZINTA REALITATEA.KIM HYUN JOONG ESTE UN OM DE UN BUN SIMT EXTRAORDINAR CARE ARE NESANSA DE A FI JUDECAT DE NISTE OAMENI FARA CARACTER SI EDUCATIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca reusesti sa treci peste rusinea a ceea ce citesti pe acest blog si mai faci comentarii, una din rugamintile mele este sa scoti caps-ul (tasta este in stanga tastaturii), pentru a se putea citi mai usor.
      nu trebuie ca toata lumea sa fie de acord cu mine sau ce ceilalti.
      musafiri pe acest blog. comentariile contra sunt bine venite, dar - o alta rugaminte -, nu-i jigni pe ceilalti. fiecare are dreptul la opinie, expune-o doar in limitele bunului simt, daca tu te pretinzi a avea caracter si educatie.
      altfel, daca ai fi citit nu doar cu atentie, ci ai fi si filtrat informatiile, sunt convinsa ca nu ai mai fi fost atat de virulenta.
      si cum este un caz care se judeca, sa-i lasam pe cei indreptatiti sa emita adevarurile absolute

      Ștergere
    2. dedic acest comentariu in exclusivitate persoanei fara nume, asa zisului anonim care scrie doar cu litere mari de m-am uitat de citeva ori crucis.
      1. mihaela bujanovschi si manuela 9propietara acestui blog) imi sunt prietene si le cunosc de citiva ani virtual si doar de vreo 2 si personal. stii ceva despre ele? khj are sansa sa fie judecat de ele..cele fara educatie si caracter? pai draga anonimule, implicit chiar daca am cazut un pic de acord in ceea ce il priveste pe actor...ma jignesti si pe mine. cele 2 prietene ale mele cu care m-am contrazis in privinta lui khj ( pe care il iubesc) si probabil ne vom mai contrazice....sunt net superioare multora din cei care scriu sau nu pe acest blog sau aiurea. ca nu suntem de acord in privinta unor ideii...doamne iarta-ma doar nu ii luam acasa pe actori, nu-i bagam in paturile noastre...nu impartim cariere intre noi si nici bani. iar faptul ca sunt chiar doamne este ca ai primit niste raspunsuri civilizate chiar daca ai improscat cu noroi. si inca un lucru...declinati identitatea pentru a putea sa iti spun in fata...mario, gherghino, stefanio.....tot ce am de spus. asa mi se pare ca vorbesc unui perete, zgrunturos si de culoare alb murdar. incearca pe viitor sa te informezi mai "adinc" asupra oamenilor , inainte sa emiti verdicte. calitatea noastra a bipezilor este ca chipurile avem "putul gindirii". inainte sa arunci cu astfel de jigniri...trece-le prin filtrul personal. oricum interventia ta chiar daca a fost pe acelasi "meridian" cu mine...nu a facut decit sa strice placerea jocului.si inca un lucru...informatiile tale despre khj sunt distorsionate special de tine sau asa sunt preluate de la altii? pentru ca 3/4 din ele sunt neadevarate. si nu este nevoie sa ne asiguri tu pe noi toti fanii din intreaga lume de lucruri pe care acesta le-a fcut sau nu. el este denumit icoana asiei dar sa fim seriosi nu este nevoie sa aiba si un comportament de sfint. este frumos si dragalas dar asta nu inseamna ca are purtarea unui calugar. deci: blogul acesta este cel mai informat blog pe teme de muzica...pentru cultura ta generala si ambasada koreei la bucuresti il citestesi apreciaza.....iar cea care il administreaza este de o factura pe care n-o vei atinge oricit te-ai stradui tu anonimule.

      Ștergere
    3. mai am doua vorbe sa spun: tot nu cred ca mesajele acelea reflecta realitatea. faptul ca ea a acceptat bani si apoi a continuat...clar in scopul de a mai avea ceva in conturi..imi spune ca mme choi nu e chiar alba ca zapada......sau daca e sigur e aia din filmele porno de desene animate cu cei 7 pitici. chestia cu mesajele predate presei....sa fim seriosi fetelor...oricind pot aranja doua telefoane de va sperii ce scriu. si copilu' asta este chiar culmea...ce dracu nu-sh tine chilotii ridicati. cum vede o pupaza hop o si calareste si le mai lasa si bortzoase. ( oha! nu cred nici asta)

      Ștergere
    4. Buna ziua si ma iertati ca ma bag si eu in seama pe aici. In general ma abtin de ceva vreme sa fac comentarii pt ca opiniile sunt diferite si astfel se isca de multe ori controverse si daca pot sa le evit de ce sa nu o fac pt linistea sufletului meu. Sa revin la tema respectiva cu o intrebare : copilul despre care se face atata caz chiar exista, l-a vazut cineva, a vazut-o cineva pe d-na Choi insarcinata, ce sex are copilul, etc. ?

      Ștergere
    5. ai si tu dreptate. copil exista, s-a nascut pe 10 septembrie. daca donsoara Choi vrea sprijin, alocatie adica, trebuie facut un test de paternitate. avocatii lui KHJ spun ca au cerut asta dar d-ra Choi a refuzat, spunand ca se limiteaza la daunele cerute (1.000.000 $) la procesul dintre ea si KHJ. mai multe nu stiu :-(

      Ștergere
  11. Indiferent cum se va sfarsii "povestea", eu tot il voi purta in suflet pe KHJ si-l voi aprecia ca artist. Sper ca toate acestea sa nu aiba prea multe repercusiuni negative asupra carierei lui si sa ne bucuram de el si dupa intoarcerea lui din armata. Nimeni nu e "perfect" si el e om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa si ca si Joo Jin Joon a plecat in armata cu o coada atarnata. nu i-a fost usor sa revina, dar a reusit...

      Ștergere
  12. Eu îl apreciez pe Kim hyun joong ca artist și ca om în rest viața personală nu interesează pe nimeni este viața lui personală peste care nu are voie nimeni să treacă și nici să facă comentarii De ce amestecăm întotdeauna viața profesională cu viața particulară total greșit Kim hyun joong este un mare artist trebuie respectat ca atare și fără răutăți credeți Există vreun actor perfect dar noi pentru asta îi iubim și ne place să urmărim cariera lor pentru faptul că ne place cum cântă cum joacă în filme cum dansează și cum transmite fanilor și mă opresc aici tot respectul și aprecierea mea Kim hyun joong restul viața particulară mă repet nu interesează pe nimeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu este perfect. Toti facem greseli: mai mici sau mai mari, multe sau putine... Problema se pune altfel -cred eu -, le indreptam sau nu?
      Eu, tu, ne putem proteja intimitatea. O persoana publica isi asuma si expunerea vietii particulare. Sau ar trebui!

      Ștergere