vineri, 31 octombrie 2014

Park Si Hoo - Iarasi piedici?

foto: http://www.innolife.com/list.php?ac_id=5&ai_id=11625
N-am zis nici "hop", n-am sarit nici gardul... Asteptam doar mai multe informatii si confirmarea stirii ca Park Si Hoo si Yoon Eun Hye vor fi protagonistii noii coproductii chinezo-coreene "사랑후愛" ("After Love – Love"), asta dupa ce detaliile financiare vor fi fost puse la punct, o melodrama cu locatii de filmare in Insula Jeju si China. Un film care ar facilita revenirea lu PSH in Coreea si, de ce nu, oferte de a juca in kdrame.
(http://www.kaedejun.com/2014/10/park-shi-hoo-yoon-eun-hye-star-korean-chinese-film/#more-14274, http://www.innolife.com/list.php?ac_id=5&ai_id=11625)

Dar... te pui cu dracu'? pardon, cu aceste turme de asa-zisi fani, cu creierele spalate, porniti sa creada anumite lucruri chiar daca au o baza subreda, fara nici o motivatie reala ci doar una emotionala? Inclin sa cred ca irationalitatea este predominanta la nivelul constiintei publice, devreme ce si-au pierdut capacitatea de a intelege si a observa ceea ce se petrece, asa cum ar fi normal, formandu-si in schimb opinii superficiale carora le dau aparentele unei realitati...
Deci stimabilii si onorabilii fani ("fani"?) ai lui Yoon Eun Hye nu sunt de acord ca actrita sa joace alaturi de PSH pe motiv ca asocierea cu el i-ar deteriora imaginea. Ei au dat un comunicat si spera sa poata influenta decizia agentiei Jarmy Entertainment (http://www.asianjunkie.com/2014/10/yoon-eun-hyes-official-fanclub-comes-out-against-her-doing-a-movie-with-park-si-hoo/)

La vremea incidentului cu PSH (februarie 2013) ma intrebam de ce nimeni nu iese la rampa sa-si dea cu parerea despre persoana PSH - din prieteni, colaboratori, cunoscuti... Am presupus atunci si imi este confirmat acum - DE TEAMA. Teama de a nu fi ostracizati de asa-zisii fani daca cumva i-ar fi luat apararea, silentio stampa impus probabil chiar de agentii membrilor ei, din acelasi motiv. Caci "onorabilii" si "stimabilii" sunt principalii cotizanti, consumatori, platitori, shear-uitori a tot ce misca in industria de divertisment care are profituri uriase. Si cum sa nu le fie teama de ei cand fraierii raman cu extazul iar lor li se burdusesc conturile?

Si ma intreb, Doamne, in ce (fel de) lume traim?

8 comentarii:

  1. ce poti sa spui ?? :D Fiecare popor cu dileala lui !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca PSH sa revina si sa fie lasat sa joace. Sper ca YEH sa accepte rolul si sa ne bucuram de un film frumos. Multumesc pentru vesti.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar chinezilor cum de nu le-a fost teama sa nu le "pateze imaginea"?

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat ca raman in prostia lor si nu vad realitatea.aici sunt mai destepti chinezii.nu au plecat urechea la toate balivernele.claudia c

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ai ce sa le faci. Totul la PSH s-a intamplat cand a parasit vechea companie si nu in alt moment. Se vede ca a fost ceva regizat.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.allkpop.com/article/2015/03/actor-park-si-hoos-luxurious-traditional-home-revealed

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.soompi.com/2015/03/19/park-shi-hoo-reportedly-planning-on-making-comeback-in-korea/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anuntul a venit mai repede decat ma asteptam. as zice ca poate prea repede. era evident dupa filmul de la tvN :-) multumesc de informatie

      Ștergere