miercuri, 8 octombrie 2014

TVXQ - unde-s doi puterea creste si copacul infloreste

TVXQ - Tree: Live Tour 2014. Yunho si Changmin, jumatatea mica a celor vestitilor zei de la rasarit au facut al 7-lea lor turneu in Tara Soarelui Rasare. Intre 22 aprilie 2014 si 22 iunie 2014, in 10 orase din Japonia - Yokohama, Nagoya, Miyagi, Sapporo, Niigata, Echizen, Tokyo, Osaka, Fukuoka, Hiroshima -, 11 spectacole (Osaka a beneficiat de doua reprezentatii) peste 600.000 de spectatori s-au scaldat in minunatul Red Ocean.

Cautam mereu motive pentru a fi fericiti, incearcam sa gasim lucruri pentru care sa fim recunoscatori. Simplul fapt de a constientiza cum aerul ne patrunde in plamani ne poate umple de fericire.
Toate lucrurile pe care nu le-am făcut niciodata si pe care le dorim – un fel de bucket list cu prea putine bife, ar trebui sa aiba prioritate in fata lucrurilor pe care nu ar trebui se le facem din teama ca am putea pierde ceva, risca ceva, rata ceva... Sa traim ca si cum fiecare zi ar fi ultima si, chiar daca nu vom avea totul, cel putin vom sti in felul asta ca in viata noastra va fi existat ceva ce am apreciat, iar asta e mai mult decat nimic sau decat un tot pe care l-am ignorat candva.

Documentarul "I love you" (東方神起)

Cu sprijinul kokayz.livejournal.com putem vedea si noi ceea ce alti peste 600.000 de fani au vazut - grandoarea unui spectacol TVXQ.

Disk 1 - Sursa 1
Disk 2 - Sursa 1

Disk 1 - Sursa 2
Disk 2 - Sursa 2

DVD-ul "TOUR LIVE 2014 TREE" s-a clasat pe locul 1 în topul Oricon Weekly in prima saptamana de la lansare (27 august 2014) cu 104.000 de exemplare vandute si erau pe primul loc in graficul vanzarilor ultimelor 5 DVD-uri.
Grupul va aniversa in 2015 zece ani de la debutul japonez printr-un turneu ce va incepe pe 7 februarie 2015 la Fukuoka, urmand Tokyo, Sapporo, Nagoya, Osaka, cuprinzand cele 5 domuri cu un total de 12 spectacole. Daca o sa fiti prin Japonia in perioaca aceea nu ratati spectacolul :-)

Tracklist:
"Champion"
"SCREAM"
"Disvelocity"
"Cheering"
"Ai o Motto" (愛をもっと?)
"Breeding Poison"
"Shinjiru Mama" (信じるまま?)
"B.U.T (BE-AU-TY)"
"I love you"
"Kimi Ga Odoru, Natsu" (With All My Heart ~君が踊る、夏~?)
"Wedding Dress"
"Hide & Seek"
"Crazy Crazy Crazy"
"Good Days"
"Over" (Changmin solo)
"Shout Out" (Yunho solo)
"Spellbound" (Japanese version)
"Something" (Japanese version)
"Why? (Keep Your Head Down)" (Japanese version)
"Easy Mind"
"Humanoids" (Japanese version)
"TREE OF LIFE"
Encore
"miss you"
"Sweat"
"OCEAN"
"Somebody to Love"
"Good-bye for Now"

Credit: kokayz.livejournal.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu