vineri, 3 octombrie 2014

Unde gasim Vampire's Flower (뱀파이어의 꽃)?


Miniseria [foarte mini :-)] Vampire's Flower se bazeaza pe romanul "Challenge League" (뱀파이어 의 꽃) scris de Shin Ji Eun (신지은), si a fost foarte popular pe Naver in 2013, fiind denumita si Korea's Twilight Saga.
Tanarul vampir Louis vine printre oameni pentru a cauta o anume florea care l-ar putea ajuta sa devina lordul vampirilor. El se indragosteste de Seo Young, o eleva de liceu, care il ajuta in cautarile lui. Care este pretioasa floare pe care o gaseste Louis? Sic!! Nu va spun :-))) Puteti vedea aici dragalasa miniserie, in care, alaturi de Kim Ga Eun (Seo Young), il puteti urmari pe patru dintre membri boy-band-ului A-JAX: Seo Jae Hyung (Louis), Kim Hyung Gon (Reka), Lee Seung Yu (Baek Han) si  Moon Hyo Joon (Akan)
Si ca orice kdrama care se respecta, Vampire's Flower are o coloana sonora minunata, OST-ul principal fiind interpretat chiar de A-JAX

Dar... dar (se pare ca azi sunt carcotasa rau si mi se par multe) piesa are masuri bune care mie imi par aproape identice cu melodia "Wrong Number" a celor de la TVXQ.

Himm, trebuie sa ma gandesc la lucruri mai serioase... Cum spunea Codruta Sali, poate tomnesc deja :-))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu