marți, 30 decembrie 2014

File? X File? Nu! Japan, X JAPAN, X JAPAN, X JAPAN...


De ce un concert rock? Pentru ce este o muzica care trebuie ascultata, nu doar auzita. Pentru ce este o muzica in care, intr-un gen sau altul, in mod sigur te regasesti. Pentru ca muzica rock nu face abuz de tehnologie, vocile si intrumentele sunt curate, in ciuda tumultului exprimat. Pentru ca, fie ca este in forta sau ca este o balada, sentimentele nascute din ritmul muzicii sunt greu de explicat in cuvinte. Ele trebuie traite!
Si de ce X JAPAN? Nu doar pentru ca este unul dintre cele mai influente trupe jrock. In amestecul dintre heavy si power metal cu parti simfonice, cu pasaje explozive sau soptite, muzica curge fluent, cu suisuri si coborasuri delicate, unice, nuantate perfect.
The Last Live, inregistrat la Tokyo Dome pe 31 decembrie 1997, este ultimul concert al trupei X Japan in formula Toshi (vocal), Heath (bas), Pata (chitara), Hide (chitara [din nefericire, pe 2 mai 1998, Hide (Hideto Matsumoto) a fost gasit spanzurat in apartamentul sau, decesul fiind catalogat de autoritati ca sinucidere]), Yoshiki (tobe si pian)


Tracklist
Amethyst
Rusty Nail
Week-end
Scars
Dahlia
Drum Break
Drain
Piano Solo
Crucify My Love
Longing
Kurenai / 紅
Orgasm
Drum Solo
Forever Love
Proloque~Worls Anthem
X
Endless Rain
Say Anything (SE)
The Last Song
Tears (SE)
Unfinished (SE)

2 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru acest blog! Doresc sa iti urez multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa ai parte in 2015. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu, si tu, si toti ce-i care-mi trec pragul, dau viata acestui blog. Iti doresc si eu multa sanatate, bucurii, impliniri si... sa gasesti aici multe posturi interesante :-) La multi ani!

      Ștergere