vineri, 6 februarie 2015

G.Soul, un debut indelung asteptat


15 ani! Da, 15 ani a durat perioada de formare, din 2001 cand Park Jin Young de la JYP Entertainment l-a descoperit pe G.Soul (nume real Kim Ji Hyun, n. 16 iunie 1988), pe atunci elev in clasa a VI-a, pana la debutul din 19 ianuarie 2015.
Conform versiunii JYP Entertainment. G.Soul a petrecut si noua ani in America, cu un sprijin minim, pentru a-si insusi tainele R&B. Chiar ii fusese planificat debutul acolo, dar criza financiara si falimentul bancii Lehmann Brothers au facut ca toate si contractele sa cada, JYP Entertainment renuntand la proiectele pe care le avea. In ciuda propunerii de a reveni in Corea, G.Soul a refuzat, dorind sa isi continue pregatirea.
5 ani, singur in New York, doar sa invete si sa-si dezvolte in continuare abilitatile. 5 ani in care si-a croit o cale spre scena muzicii underground din New York.
"Singuratatea într-o tara straina, zilele cand a fost bolnav, mediul familial sarac nu i-au descurajat pasiunea pentru muzica", asa ca la revenirea in Corea G.Soul n-a sosit doar cu bagajele ci si cu 20 de piese scrise si produse de el.
Albumul său de debut, "Coming Home", lansat pe 19 ianuarie 2015, contine sase piese, toate scrise de G.Soul. Piesa de prezentare este "You", o melodie care dezvaluie o minunata voce, cu infexiuni uimitoare, forta si sensibilitate in acelasi timp.Tracklist
01. Coming Home
02. Superstar
03. You
04. First Love
05. 변명 (Excuses)
06. 한번만 더

Download album: http://k2nblog.com/mini-album-g-soul-coming-home-mp3/
Official Facebook: https://www.facebook.com/GSoulOfficial

Un comentariu:

  1. Imi place mult ,multumesc pentru povestea lui si ii urez mult succes si bineinteles multa sanatate si tie! flori

    RăspundețiȘtergere