vineri, 27 februarie 2015

SHINHWA - Intoarcere regilor


De 17 ani impreuna, la bine dar, mai ales la greu, Eric Mun, Lee Min-woo, Kim Dong-wan, Shin Hye-sung, Jun Jin si Andy Lee sunt dovada ca legenda (SHINHWA) este vie. Uimitor la aceasta trupa sunt fanii: bunici, parinti si copiii, care-si transmit dragostea si atasamentul din generatie in generatie.
Shinhwa vor fi intotdeauna regii Kpop, ei au carlig la cei tineri, la fel ca si confratiilor lor nou intrati in showbiz. MV-ul Memory a fost avancronica celui de-al 12-lea album, "WE", si un scurt remember al anilor petrecuti impreuna alaturi de fani.
Sexy in costumele rosii, fiecare cu propria-i partitura incendiara, baietii de la Shinhwa fac ceea ce stiu ei cel mai bine: seduc prin muzica si dans.

Pe 21 si 22 martie Olympic Park Gymnastics Gymnasium va fi plin pentru al 17-lea concert aniversar Shinhwa! Cu melodii mai vechi, dar si cu cele noi de pe noul album "WE"
Track List:
01. Alright
02. 고양이
03. 표적 (Sniper) *Title
04. White Shirts
05. Don’t Cry
06. 얼음달
07. Give it 2 Me
08. I’m In Love
09. Memory
10. Never Give Up

2 comentarii:

  1. Regii, nu au plecat niciodata, poate doar unii i-au uitat cateodata! :) <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate. si mie mi s-a parut oarecum nepotrivit, dar eram in pana de curent :-)) e de apreciat ca fac fata cu brio tanarului val cu multe supertalente.

      Ștergere