vineri, 20 martie 2015

Park Si Hoo (박시후) - Avancronica unei reveniri anuntate

Eclipsa de soare, eclipsata de nori cel putin la Bucuresti, superluna (perigeul), cand luna va fi cel mai aproape de noi, echinoctiul de primavara si... oooooo, ce veste minunata (stiu, stiu, se canta de Craciun, dar sincer, imi doresc sa aud asa ceva zilnic) Park Si Hoo da semne ca s-ar intoarce acasa.
O fi cineva acasa? Sa sun la sonerie? Sa nu sun?
Dupa prezentarea la tvN a filmului cu locuinta familiei lui PSH, facut parca sa sfarme inimile conservatorilor si sa atate ce origini sanatoase are, cum tine familia lui la traditii, in ce mediu auster/patriarhal traieste desi se lafaie in bani, cu imagini cu actorul alaturi de pisica lui - vaaaai, ce dragalas, ce gingas - (ironiile sunt la adresa detractorilor) era de asteptat si urmatorul pas: sa ia in calcul revenirea in productii coreene.
Oficial Park Si Hoo nu a avut nici o restrictie in a aparea la principalele posturi tv, insa opinia publica nu a fost tocmai favorabila atunci cand s-a pus problema distribuirii lui intr-o kdrama. In cei doi ani care au trecut de la nefericitul incident in care PSH  fost acuzat de viol, actorul s-a concentrat pe activitati in China (filmul "Scent") si Japonia si promoveaza filmul "After Love" unde a avut-o partenera pe Yoon Eun Hye (premiera in luna mai 2015).
Potrivit mai multor oficiali din industria de divertisment, PSH discuta cu mare grija eventualele sale aparitii la tv.
"Munca la domiciliu a fost analizata inca de anul trecut. Discutiile sunt in curs de desfasurare, dar nimic nu a fost confirmat." Cu privire la momentul revenirii se spune: "Ne uitam cu atentie la oferte. Nu exista restrictii privind activitatea, astfel incat exista mai multe posibilitati. Dar, asa cum am mentionat mai devreme, nimic nu a fost confirmat" se spune in anuntul facut de un purtator de cuvant al lui PSH pe 18 martie.
Desi vag, evaziv si fara nimic concludent, imi pare ca a venit prea repede. Personal cred ca ar fi trebuit asteptate reactiile la filmul prezent de tvN si apoi facut public. Desi fanii ii asteapta revenirea, mai sunt destui care-l pandesc la colt. Asa ca presiunea va fi mare. I-as sugera o sageuk (sa nu uitam ce premiat a fost pentru partitura lui din "The Princess Man) care sa glorifice un erou coreean 'nalt la stat si mare la sfat, care sa gadile orgoliul national coreean :-), doamnele si domnisoarele sa fie cu inima cat un purice cand se va duela in lupta dreapta cu dusmanii, si cu mainile intinse dupa batiste cand eroul va suspina dupa iubita lui, fiica celui mai aprig adversar al familiei :-))

Sursa: http://www.allkpop.com/article/2015/03/actor-park-si-hoos-luxurious-traditional-home-revealedhttp://www.soompi.com/2015/03/19/park-shi-hoo-reportedly-planning-on-making-comeback-in-korea/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu