vineri, 10 aprilie 2015

A9 (Alice Nine) - Let’s rock again!


Alice Nine, sau A9 dupa cum si-au simplificat denumirea la 1 martie 2015 este un grup japonez de rock, incadrat in categoria visual kei. Visual kei nu este un gen de muzica ci un stil specific in general trupelor japoneze de rock care, pentru impactul vizual, apeleaza la costumatii deosebite, specifice indeosebi epocii renascentiste , machiaj, coafuri, deseori chiar si travestiuri.
Alcatuit din Shou ([将] vocal, lider), Hiroto ([ヒロト] chitara, backing vocal), Tora ([虎] chitara, pian, backing vocal), Saga ([沙我] chitara bas, synthesizers, keyboards si Nao ([ナオ] – tobe, percutie), trupa a debutat in 2004.
Pana in prezent au lansat sase albune: Zekkeishoku (絶景色) (2005), Alpha (2007), Vandalize (2009), Gemini (2011) 9 (2012), Supernova (2014).
In mai 2007, Alice Nine a cantat in America in cadrul Jrock Revolution Festival  la Wiltern in Los Angeles. Tot in 2007, in decembrie Alice Nine fost una dintre cele cinci trupe de la J-ROCK INVASION de la Koln, Germania.

De ce iar rock? Pentru ca, nu stiu cum se face, dar doua chitari, un bas, niste clape si un set de tobe, aflate in spatele unei voci deosebite, acel “vocalist”, ne fac ca inima s-o ia razna, fie ca suntem la un concert live, fie in fata computerului...
So, Let’s rock again!
Sursa 2

Pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Alice-Nine-Official/224392050994530

5 comentarii:

 1. Multumesc. Iti doresc din toata inima "Un Paste fericit!"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare drag! Sanatate si un Paste fericit si tie!

   Ștergere
 2. Multumesc pentru tot ce faci pentru noi! Paste Fericit! si multa sanatate sa ai parte!

  RăspundețiȘtergere
 3. Da si iar da...mi-au placut foarte mult....multumiri sincere...cu drag ...!

  RăspundețiȘtergere