miercuri, 26 august 2015

Park Si Hoo, din nou in carti cu "Neighborhood’s Hero" la OCN


Se pare ca revenirea actorului Park Si Hoo e batuta in cuie de data aceasta. Si nu oriunde, ci la OCN, una din televiziunile prin cablu foarte bine cotate. Si nu oricum, ci intr-un thriller de actiune, "Neighborhood’s Hero" sau  "Town’s Hero", un proiect al regizorului Kwak Jung Hwan, care a semnat si dramele de succes "Chuno", "Runaway Plan B", "Conspiracy in the Court" si "Basketball". Scenariul va fi semnat de Kim Gwan Hoo. Alte detalii legate de distributie inca nu au fost dezvaluite.
Park Si Hoo va intra in pielea unui fost agent secret, Baek Shi Yoon. Retras din activitate, Baek Shi Yoon isi deschide un mic bar intr-un mic orasel, aparent linistit. Desi se integreaza perfect in mica comunitate, el duce o viata singuratica. Impreuna cu un tanar politist, el va incerca sa-i protejeze pe locuitori de pericole.
Filmarile vor incepe in luna septembrie, iar premiera va avea loc la inceputul anului viitor.

Ultima drama in care a jucat PSH a fost "Cheongdamdong Alice" (SBS) in care a jucat alaturi de Moon Geun Young. La scurt timp dupa terminarea filmarilor, actorul a fost acuzat de viol de o tanara actrita. El a sustinut ca relatia a fost de comun acord, insa ea a spus că a fost prea beata pentru a-si da consimtamantul. Desi acuzatiile au fost in cele din urmă retrase, scandalul a stopat cariera actorul în Coreea. Chiar si filmul "Confession of a Murder" lansat dupa inceperea scandalului, nu a fost foarte bine primit in Coreea, desi s-a bucurat de critici pozitive si a avut succes in multe alte tari.
Park Shi Hoo a luat in calcul o revenire în 2014 confirmand participarea in drama "Golden Cross" (KBS), dar reactia publicului coreean a fost atat de negativa la anuntul distributiei, incat actorul a decis sa se retraga.
Insa a avut mare trecere in China cu filmul "Fragrance", care a intrat in box-office urmare a succesului avut. Apoi a fost distribuit în filmul "Love After Love" alaturi de Yoon Eun Hye. Desi actrita a avut parte de reactii negative din partea fanilor legate de participarea ei in film alaturi de Park Si Hoo, dar ea a decis sa continuie proiectul, filmul urmand sa fie lansat anul acesta.

Va reusi Park Si Hoo sa inmoaie inimile coreenilor? Plin de expresivitate, cu mult sarm, carismatic, cu un zambet care nu trece neobservat, stie sa provoace lacrimi abundente sau hohote de ras, reuseste sa faca spectacol si sa starneasca emotii indiferent de rolul pe care-l interpreteaza, impecabil in rolurile dinamice, cu o mimica care transmite fara a fi nevoie sa-si spuna replica, plin de umor si vitalitate, a creat intotdeuna personaje captivante. Sper ca publicul sa nu ramana indiferent la prestatia sa caci putini actori reusesc sa-ti dea fiori dar in acelasi timp sa te faca sa-i iubesti, asa cum o face Park Si Hoo.

Credit: http://www.soompi.com/2015/08/24/park-shi-hoo-to-return-with-new-ocn-drama/ ; http://www.dramafever.com/news/park-shi-hoo-confirms-is-k-drama-comeback-with-ocns-neighborhood-hero/

3 comentarii:

  1. Asa este ! Sunt putini actori coreeni care sa iti transmita atat de mult ca si PSH . Eu il ador ca actor si sunt sigura ca nici ca om nu ai multe sa ii reprosezi . Am urmarit tot scandalul si am fost alaturi de el cu sufletul, facandu-ma sa imi fie si mai drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes ,il astept cu drag!flori

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca PSH a suferit destul. chinezii il iubesc, japonezii il adora iar romancele l-ar pune-n san :))) nu era pacat nu nu fi inmuiat si inimile coreeneilor? da sa stii, noroc de Yoon Eun Hye care a trecut peste toate barierele si a jucat alaturi de el in “Love After Love”

    RăspundețiȘtergere