sâmbătă, 26 septembrie 2015

Jang Keun-suk (장근석), printul Asiei pentru ei, Sucă pentru noi


Este ceva ce Jang Keun-suk (장근석) sa nu stie sa faca? Remarcat in sitcomul Nonstop 4 (MBC / 2003), s-a dedicat trup si suflet filmului si muzicii. Rolurile din seriale ca "Lovers in Prague", "Hong Gil-Dong, The Hero", "Beethoven Virus", "He's Beautiful!", "Marry Me, Mary!", "Love Rain", "Bel Ami"  sau filme - "Doremifasolasido", "Baby and Me", "You're My Pet" nu au facut doar ca inimile doamnelor si domnisoarelor sa se deschida larg, ci au captat interesul cinefililor si criticilor de film de la care a primit aprecieri pozitive.
Iar scena pare a fi a lui de cand lumea... Concertele lui sunt o experienta unica, plina de culoare si multa, multa caldura. Primeste si ofera dragoste, cu naturalete, cu sinceritate si, mai ales cu recunostinta...
Pe cat de fragil si delicat pare, zambetul lui fermecator reuseste sa transmita o energie pozitiva. Si cand ochii nostri surprind momente magice nu putem decat sa ne predam farmecului Printului Asiei (al nostru Sucă :-) ).

Sursa 1
Sursa 2

Tracklist
HIDAMARI
WHEN SPRING COMES
UNDER ONE UMBRELLA
RAIN + BYE BYE
BEFORE DAWN
PALE AS SNOW
IN MY DREAMS
MY PRECIOUS
MY BUS
LET ME CRY
CRAZY CRAZY CRAZY
DRIVING TO THE HIGHWAY + I WILL PROMISE YOU
SAVE ME
TURN OFF
SERENADE
WIND
BEAUTIFUL CHANGE
INDIAN SUMMER
To The Place When The Sun Shines
Melody Made Together
Let Go Back Sweet Home .....

7 comentarii:

  1. Mulțumesc mult pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aceste cuvinte care mi-au mers la suflet! Intr-adevar, el pare fragil si delicat dar, in realitate, este foarte puternic. Scena este oaza lui de libertate iar fanii, anghilelele, asa cum le spune el, sunt sursa lui de energie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E stiut ca ceea ce oferi ti se intoarce inapoi intr-o forma sau alta. Iar JKS e dovada :-)

      Ștergere
  3. Dragul de el!Merită din plin să aibă două aniversări, una pe 4 august şi alta pe 26 septembrie.Din prea plinul iubirii revărsate peste el de-a lungul anilor de la fanii din întreaga lume, la rândul lui împarte bunătate. Este un recunoscut binefăcător, voluntar în orice cauză bună şi săritor să-i ajute şi pe alţi artişti.M-a impresionat recent interviul cântăreţei Stephanie în care a povestit cum căzuse în depresie când nu avea niciun angajament ca artistă şi cu câtă naturaleţe Sucă al nostru i-a oferit scena la concertele lui din Japonia. Ba, pe deasupra, a şi răsplătit-o, achitându-i taxa la facultate.Azi l-am văzut în nişte imagini recente, la un voluntariat, pregătind masa pentru săraci,într-un cartier din Seul.Ce zâmbet călduros avea şi ce împăcare! Mă bucur că a ajuns la un standard de viaţă în care ăţi permite să facă tot ce doreşte şi să-i ignore pe toţi ce-l invidiază. Draga mea prietenă, îţi mulţumesc pentru articol şi, mai ales pentru concert. O sâmbătă minunată să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunatatea, generozitatea, nu cred ca au de-a face cu standardul de viata. Sa intinzi o mana de ajutor clui aflat la ananghie vine mereu din suflet. Si da, pot spune ca are un suflet mare!

      Ștergere
  4. MII DE MULTUMIRI!!!!Sa ramana mereu vesel, implinit si cat mai multe proiecte ! Imi era tare dor de el! flori

    RăspundețiȘtergere