marți, 21 iunie 2016

Park Yoochun - Cele patru femei au dat declarații la Poliție

foto: news.nate.com
Prima rundă de interogare a fost încheiată în cazul presupusei agresiuni sexuale a lui Park Yoochun. Toate cele patru femei care au înaintat acuzații au dat declarații la Poliție.
Potrivit rapoartelor mass-media, cele patru femei au declarat că în momentele de agresiuni sexuale, Park Yoochun a blocat ușa de la baie și nu le-ar mai fi lăsat să plece. Ele au declarat că sunt conștiente de statutul lor și de imaginea pe care o au, datorită faptului că lucrează în cluburi pentru adulți și că au încercat să facă față acestui lucru cât de mult au putut. Au mai declarat că Park Yoochun le-a forțat să stea în genunchi punându-și mâinile pe umerii lor pentru a le obliga să stea în acea poziție (adică, mai pe românește și cum se spune pe după blocuri, le-a dat un "scurt" sau "un bot".
foto: allkpop.com
De asemenea, s-a relevat faptul că în cadrul anchetei se va ține seama că a doua femeie care l-a reclamat a chemat poliția imediat după incident, și cum ofițerul care s-a prezentat a fost încurajat-o atunci să depună o plângere în cazul în care a fost victima unei agresiuni sexuale.

Până în prezent, Park Yoochun a depus o plângere de acuzație falsă și șantaj doar împotriva primei femeie care, pentru a obține foloase, l-ar fi amenințat că-l reclamă la Poliție prezentând ca dovadă hainele ei și ar fi cerut un miliard de woni (aproximativ 864.000 dolari).

sursa: http://www.soompi.com/2016/06/20/four-women-sexual-assault-case-say-park-yoochun-wouldnt-let-leave-bathroom/, via (1), (2), (3)

Conform K-star, Park Yoochun merge regulat la Gangnam District Office, locul unde-și desfășoară activitatea în cadrul serviciului militar. Statul a mobilizat bodyguarzi privați pentru a preveni un posibil contact cu reporterii. Chiar dacă probele ADN de pe lenjeria femeii coincid cu ale lui Park Yoochun, asta nu reprezintă o dovadă că sexul a fost forțat, iar pentru a dovedi că a fost constrâns e nevoie de investigații suplimentare. Mai sunt mentionate pedepsele din Codul Penal care sancționează prostituția, amenințarea și santajul.

Un comentariu:

  1. Da, între timp, cel de-al doilea şi al patrulea incident au avut loc în momente când PYC nici nu se afla în ţară...dar, oricâte motive s-ar invoca, răul a fost făcut...

    RăspundețiȘtergere