miercuri, 29 iunie 2016

Park Yoochun (박유천) este chemat mâine la audieri

foto: geminstar0607.wordpress.com
Astăzi Secția de Poliție din Gangnam a spus că Park Yoochun va fi adus mâine, 30.06.2016 la interogatoriu. Convocarea inițială era pentru ora 10:00, dar s-a primit o cerere de actualizare a timpului pentru ora 18:00. "Deoarece este posibil ca investigațiile la momentul inițial ar putea intefera cu îndatoririle lui Park la Biroul de Servicii Sociale, el va fi chemat la 18:30, pentru a evita orice probleme potențiale de prezență". Aceasta este prima data cand Park Yoochun este chemat pentru a da declarații.
Poliția intenționează să stabilească dacă Park Yoochun poate fi considerat suspect în acuzațiile de agresiune sexuală și/sau dacă este o victimă - extorcare de bani și calomnie. Se anticipează că va fi o lungă anchetă.
Pentru că grupul care se ocupă de anchetă trebuie să acopere fiecare dintre cele 4 cazuri individuale, acuzațiile de viol vor fi investigate înainte de deschiderea anchetei pe contraprocesul intentat de Park Yoochun.
De asemenea, va fi colectată o mostră ADN de la Park Yoochun pentru a confirma dacă ADN-ul pe lenjeria intimă a primei presupuse victime se potrivește cu cea a lui Yoochun.
Anchetatorii spun că Park Yoochun va trebui să fie prezent a doua zi la locul său de muncă la Biroul de Servicii Sociale, așa că, deși este posibil ca audierea să țină până târziu, nu-l vor reține după miezul nopții.
Sursa: onehallyu.com, via news.nate.com

E, a cincea persoană care susține că a fost agresată de Park Yoochun a dat un interviu pentru MBC, în cadrul emisiunii  "Notebook-PD", interviu ce a fost difuzat pe 28 iunie (în articol este numită A).
"Spovedania" ei o puteți citi pe soompi.com, care citează news.nate.com.

Cred că nici mama Omida n-ar fi brodit-o mai bine atunci când am dat titlul primului material despre acuzațiile care i se aduc lui Yoochun. Poliția a confirmat deja că investighează dacă bandele au intervenit în procesul dintre două părți când încercau să ajungă la un acord.
Părțile nu cooperează? Cred că fiecare parte s-a dus cu extrase din înregistrări care-i avantajează, mă îndoiesc că a predat cineva înregistrarea completă. Și fiecare spune că a dovezile celuilalt sunt fake...
C-Jes a spus că va cere la Serviciul de Imigrari datele la care Yoochun a fost plecat (de parcă ei nu ar sti) pentru că dovedi că două din acuzații sunt false, dar nu a confirmat nimic.
Dispatch văd că face săpături prin localurile pe care le frecventa Yoochun... Stau cu teamă, va apărea o a șasea persoană?
Sunt articole care-l incriminează deja pe Yoochun (recent am citit unul în care i se cerea să părăsească JYJ pentru a nu-i trage după el pe Jaejoong și Junsu), sunt articole care, prin conținutul lor, îl sprijină, eu personal am câteva semne de întrebare care mă fac să cred că ceva e putred. Și nu în Damenarca...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu