luni, 20 iunie 2016

Park Yoochun (박유천) a început atacul împotriva acuzațiilor care i se aduc


La data de 20 iunie, la aproximativ 01:15 (ora Republicii Coreea de Sud), Park Yoochun, însoțit de reprezentantul său legal de la firma Shin & Kim a depus reclamație la secția de poliție Gangnam împotriva femeii prima care a venit cu prima acuzație de agresiune sexuala împotriva cântârețului, cu toate că aceste acuzații au fost de atunci retrase. Park Yoochun acuză femeia de declarații  false și șantaj.
În prezent, poliția a înființat un grup operativ de 12 persoane, să se ocupe de acest caz, și este în curs de investigare cu privire la toate cele patru afirmații. Ei au început deja să interogheze persoanele care au fost cu Park Yoochun la momentul presupusei agresiuni sexuale.
De asemenea Park Yoochun trebuie sa dea probe ADN pentru a se verifica dacă ADN-ul de sex masculin găsit pe lenjeria furnizată de către prima femeie coincide cu a artistului.

sursa: http://www.soompi.com/2016/06/19/park-yoochun-sues-first-accuser-false-accusation-blackmail/
În timp ce cântărețul devenit actor Park Yuchun este acuzat în mod repetat de agresiune sexuală, se pare că nu va dura mult până când investigatorii îl vor chema la audieri. Incidentul a căpătat o cu totul altă amploare în momentul în care agenția lui a contracarat cu o plângere pentru acuzații false.
Astfel, Stația de Poliție Gangnam din Seoul continuă investigația, formând o echipă de experți constând în 12 ofițeri de poliție și specialiști care apără drepturile femeilor tinere.
Poliția începe investigația căutând să descopere dacă au existat relații sexuale forțate. Legat de acest fapt, un reprezentant a declarat: „Nu există dovezi fizice, dar e important să existe o consistență a declarațiilor victimelor cu privire la agresiunea sexuală reclamată. De asemenea, pot fi admise drept dovezi dacă declarațiile sunt obiective și logice”.
Până acum, poliția a chemat la audieri persoanele prezente în acele zile, în calitate de martori, precum și reclamantele în cauză, finalizând astfel această parte a anchetei, urmând ca în curând să-l cheme pe Park Yuchun la audieri.
C-JeS Entertainment, agenția lui Park Yuchun a dezvăluit în data de 19 iunie: “Avem dovezi remarcabile pentru a-i demonstra nevinovăția. Am cooperat deschis în această investigație a poliției și vom da în judecată în data de 20 iunie persoanele care au făcut pângere la poliție, pentru intimidare și acuzații false”.
Paragraf preluat - Sursa: Sports Donga (Translated by: rilanna of JYJ3); Ro Trans: Lalla of JYJ Romania; Shared by: JYJ Romania via JYJ3 (EN)

ChannelA vine cu o știre în exclusivitate: Prima femeie care l-a acuzat de agresiune sexuală ar fi cerut 1 miliard KRW pentru a nu depune plângere.
S-a aflat că Park Yoochun și reprezentanții săi de la C-Jes Entertainment susțin, printr-o plângere, că partea primei femei care l-a acuzat ar fi spus: "Eu nu pot trăi în Coreea din cauza asta. Voi merge în China. Eu cer 1 miliard KRW ".
Reprezentanți de la C-Jes Entertainment s-au întâlnit cu persoane din anturajul doamnei A - prietenul ei domnul B și verișorul acesteia, dl C -, au încercat să negocieze și au propus suma de 500 de milioane de KRW. Întrucît negocierile au eșuat, "A" a făcut acuzațiile împotriva lui Park Yoochun.
Park Yoochun prin reprezentanții săi a dat în judecată pe "A" pentru acuzații false și șantaj. De asemenea, el intenționează să depună plângeri suplimentare și împotriva celorlalte trei femei.

sursa: http://pop.heraldcorp.com/view.php?ud=201606201932326327061_1&RURL=http%3A%2F%2Fentertain.naver.com%2Fread%3Foid%3D112%26aid%3D0002824504%26lfrom%3Dtwitter

Articolul nu face decât să confirme materialul apărut în Dispatch, în care se spune că cele două părți s-au întâlnit și au existat negocieri, dar nu s-au înteles asupra termenilor...

2 comentarii:

  1. Hm, sunt nişte contradicţii aici, probabil s-au pierdut nişte nuanţe pe drum, din cauza traducerii succesive.Adică, de ce nu mai putea A să trăiască în Coreea şi trebuia să plece în China? Când a avut loc afirmaţia, înainte de-a depune plângerea? Înseamnă că între 4 şi 10 iunie au avut loc întâlniri între CJ şi ea...De ce s-a repezit CJ să propună suma de 500 milioane înainte de-a afla ce se întâmplase? Înseamnă că vorbiseră deja cu Yoochun şi ştiau ce se întâmplase şi că acesta era vinovat.După aceea, lucrurile le-au scăpat de sub control şi acum cu greu vom mai descurca iţele. Chestia cu darea în judecată e tardivă şi de ochii lumii. Suspectez că au găsit alte căi de-a pune batista pe ţambal, dar mai durează, tot din cauza aparenţelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miuța, vezi în materialul anterior. Am scris acolo despre articolul apărut in Dispatch in care se spunea ca cele două parți s-au întâlnit, au negociat, dar nu s-au înteles. Apoi femeia a depus plângere. De ce retras-o? Eu personal pot doar bănui...

      Ștergere