miercuri, 29 iunie 2016

Park Yoochun (박유천) - O a cincea femeie pretinde ca a fost agresată în același mod


Am mai multe vești. Sunt în dilemă. Cu ce să încep, cu cea bună sau cu cele rele? Am dat cu zaru' și-a ieșit vestea bună...

La 27 iunie, "Park Yoochun's Korean-Foreign Fan Union", format din fani din Coreea, China, Japonia, Vietnam, Thailanda, Anglia, Singapore, Germania, Brazilia, Rusia și alte țări, a declarat oficial cămembri ei vor continua să-l sprijine și să-l protejeze pe Park Yoochun pe parcursul anchetei care este în curs de desfășurare.

"Park Yoochun's Korean-Foreign Fan Union"a dat următorul anunț:
1. Ne exprimîm sprijinul necondiționat pentru Park Yoochun.
2. Suntem foarte deranjați de rapoartele inexacte și ofensatoare, care continuă să defăimeze caracterul lui Yoochun.
3. Solicităm ca articolele speculative ce apar în mas-media să fie oprite până când  ancheta corectă și precisă va fi finalizată.
4. Încurajăm investigația corectă pentru aflarea adevărului.
Fanii s-au strâns sub sloganul "Stay By You Park Yoochun", pentru a-l susține pe artist care, în momentul de față, se confruntă cu mai multe acuzații de agresiune sexuală.
Sursa + foto: allkpop.com

Și acum partea de zvonistică, cu vești nu tocmai bune, deși ceva din ceea ce parea a fi doar zvon s-a confirmat - și mă refer la implicarea unor persoane care au legături cu grupări interlope)

Conform allkpop, reporterii de la Dispatch pretind că au mai găsit o femeie care ar fi fost agresată de Park Yoochun.
La 28 iunie, reporterii de la Dispatch i-au luat un interviu cu E, angajată la un local numit 10Cafe. Ea pretinde că a fost agresată sexual și aproape violată de Yoochun, dar nu a reclamat incidentul la momentul respectiv. E a explicat: "Cine ar crede o femeie care lucrează la un bar de divertisment pentru adulți?" De asemenea, Dispatch pretinde că există pe telefonul lui E un mesaj către unul dintre prietenii ei de la acea vreme. Ea ar fi scris: "Aproape că am fost violată de Park Yoochun". Se pare că Yoochun ar fi venit în calitate de client și ar fi încercat să o violeze în baie. E a mai spus "Yoochun a venit cu grupul. Yoochun m-a chemat în baie. A încercat apoi să mă forțeze să am relații cu el (...) dar am fost în cele din urmă capabilă să mă strecor afară din toaletă". E a declarat în continuare că era extrem de speriată și știa nimeni nu va veni să o ajute.
Când a fost întrebată de ce nu a sunat de poliție, ea a declarat: "Ar fi rezolvat ceva dacă l-aș fi reclamat? Toată lumea m-ar fi blestemat. Nimeni nu m-ar fi crezut. Oamenii ar fi găsi ridicol ca o femeie care lucrează într-un bar de divertisment pentru adulți să pretindă că a fost violată. " E nu are încă nici o intenție de a reclama incidentul la poliție.
F și G, două angajate de la 10Cafe au fost de acord să dea interviuri prin Dispatch, de asemenea. Cele două femei au declarat: "... Nu știm ce s-a întâmplat în baie. Nu se auzea nimic din cauza zgomotului." Ele au adăugat: "Când Yoochun a intrat în baie, cunoștințele sale au început să râdă. Era ca și cum ar ști ce se întâmplă acolo. Am bănuit, dar nu eram sigure."
Potrivit Dispatch, F și G au fost reticente în a folosi termenii de "agresiune sexuală" sau "viol". Ele au mai spus: "Desigur, poate că unele femei au făcut-o pentru că au vrut. Cu toate acestea, suntem sigure că sunt și persoane care nu au vrut. O muncă de genul acesta îi face pe oameni să aibă fel de fel de gânduri și să-și închipuie orice."

Cum mai merge ancheta oficială?

Conform allkpop, pe 24 iunie, Secția de poliție Gangnam a spus că cererile de interdicții de călătorie pentru Yoochun, A, vărul ei, și prietenul ei au fost acordate. Mai mult decât atât, vărul ei s-a dovedit a fi un membru al Familiei Ilsan Gang. De asemenea, poliția intenționează să se facă cercetări pentru a vedea dacă gruparea  Ilsan Gang a fost implicată în această acțiune. (...)
Poliția a mai spus că s-au făcut percheziții la patru baruri pentru a securiza documentele și registrele contabile considerate necesare pentru ancheta lor în privința suspiciunilor de prostituție și de implicare a grupurilor mafiote (...). În plus, poliția a luat și înregistrările video de la cele patru localuri pentru a le studia.
Dar pârâții (A, prietenul ei și vărul ei - identificat ca Hwang) par a nu mai dori să coopereze cu poliția (www.koogle.tv) Surse din cadrul Poliției spun că anchetatorii se află în imposibiliatea de a face investigații suplimentare datorită necooperării părților. Se ia în calcul să fie cerute mandate de arestare. Hwang, în special, a fost în vizorul  poliției încă de acum trei ani pentru că era afiliat la banda din Ilsan. Tatal lui CEO Baek este de asemenea suspectat că a făcut parte dintr-o bandă, iar poliția investighează dacă bandele au intervenit în procesul dintre două părți când încearcau să ajungă la un acord.
Mai grav este că pe seama lui Yoochun au început să circule tot felul de vorbe, fiind acum poreclit "Bill Cosby Korea".
Iar pe la televiziuni se face analiza unui desen făcut de Park Yoochun în 2008, atunci când a fost întrebat cu ce asociază cuvântul "frumos".

So sad... Să așteptam in continuare vești de la poliție... Cred însă că, indiferent de rezultat, nici cel mai extrapower vanish nu-i va mai deschide ușile în industria divertismentului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu