vineri, 1 iulie 2016

Park Yoochoon (박유천) a dat astăzi primele declarații la Poliție


Potrivit unor rapoarte recente, Park Yoochun are doi avocați care să-l apere.
Yonhap News a publicat la data de 30 iunie, că doi avocați se vor ocupa de cazul lui Yoochun: Im Sang Hyuk (de la firma de avocatură Shin & Kim) și Lee Kwon Woo (de la Min & C).
Im Sang Hyuk este consultant juridic pentru JYJ. Atunci când JYJ s-a separat de TVXQ, Im Sang Hyuk a fost cel care a instrumentat procesul impotriva SM Entertainment. El are, de asemenea, experiență în industria de divertisment, ocupându-se cu litigii legate de drepturile de autor pentru film și teatru, s-a ocupat în 2015 de cazul plagiat legat de scenariul  filmul "Assassination", a fost în echipa care a a finalizat drepturile de remake-ul ale serialului "My Love from the star" în China
Al doilea avocat, Lee Kwon Woo, este un fost ofițer de poliție. Ca cineva cu experiență în materie de poliție, este de așteptat ca el să ofere asistență în ceea ce privește procesul de investigație a poliției.
sursa: soompi.com, via yonhapnews.co.kr

foto: nate.com
Joi seara, la ora 18.30, Secția de poliție Gangnamera plină de zeci de jurnaliști adunați pentru a-l vedea pe Park Yoochun, chemat să dea răspunsuri la întrebările legate de cele patru acuzații de agresiune sexuală.
Yoochun a intrat în secția de poliție însoțit de doi dintre managerii săi și un singur avocat.
"Îmi pare rău că am cauzat atât de multă îngrijorare oamenilor.
O să răspund sincer la toate întrebările."
Atât a spus Yoochun în fața jurnalișnilor, fără a răspunde nici unei alte întrebări. (...)
sursa: www.arirang.co.kr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu